Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lowe vs T34 vs t26e4

Eminem123789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych 3 grałem dwoma: T34 i SP, jeżeli kasa nie gra roli to T34 bo: Mobilność taka jak SP, wieża bardzo dobrze opancerzona, jeżeli opanujesz taktykę hull down to można nawet przytrzymać X tiery. Działo- poezja, potrafi ugryźć za 500 (kase dostaję się za zadane obrażenia), Wiadomo, że droższy jeżeli chodzi o kasę i o srebro, bo droższe pociski ale większa frajda i lepiej zarabia.

Lowe grałem kiedyś na testowym, jest to taki uniwersalny czołg, który wybacza najwięcej ze wszystkich innych premium, bardzo zbalansowany, średni pancerz, średnie działo i mobilność, jednak działo bardzo celne i wystarczające jeżeli chodzi o dmg wali coś ponad 300 a i pancerz dobrze potrafi odbić.

Jeżeli nie grałeś linią amerykanów to t34 może być dla Ciebie męczący i poleciłbym bardzo Lowe :)

Pozdro

Opublikowano

mam t34 ciężko było mi wybrąć zagrałem se bitwy na testowym i o wiele wiecej zadaje dmg t34 dobra pen + dobry dmg i masz dużo kasy polecam amerykańca

SigUserBG.png

Opublikowano

Ja mam t26e4 i nie żałuje wyboru ponieważ pancerz z przodu to magia:) o wieżyczce nie wspomnę ładuje 6,5s bije max do 300 szybki, zwrotny nic dodać nic ująć:)

Jeśli chodzi o T34 to bym nie wybierał poniewaz wszystko w niego wchodzi(karton) tyle że wieżyczkę ma mocną i działo wspaniałe które ładuje 11s(chyba). Nie opłaca go się kupywać ponieważ na wolne pole to się nim nie opłaca grać bo wiadomo że jak karton to nic nie rykoszetnie;)

Lowe-Na swoje tiery(7 tier i max 3VIII ) to bardzo dobry czołg ale z przody tez karton. Wieżyczka również magia, działo też bardzo faine

Podsumowując to T26E4 jest najlepszy:)

A jeśli chodzi o zarobki to T34 dobrze zarabia tak na 2k dmg na bitwe 40k kasy(pestki drogie)

T26E4 za 2k dmg 70k z premka bez 50/60

LOwe nie wiem;p

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Ja mam t26e4 i nie żałuje wyboru ponieważ pancerz z przodu to magia:) o wieżyczce nie wspomnę ładuje 6,5s bije max do 300 szybki, zwrotny nic dodać nic ująć :)

Jeśli chodzi o T34 to bym nie wybierał poniewaz wszystko w niego wchodzi(karton) tyle że wieżyczkę ma mocną i działo wspaniałe które ładuje 11s(chyba). Nie opłaca go się kupywać ponieważ na wolne pole to się nim nie opłaca grać bo wiadomo że jak karton to nic nie rykoszetnie;)

Lowe-Na swoje tiery(7 tier i max 3VIII ) to bardzo dobry czołg ale z przody tez karton. Wieżyczka również magia, działo też bardzo faine

Podsumowując to T26E4 jest najlepszy:)

A jeśli chodzi o zarobki to T34 dobrze zarabia tak na 2k dmg na bitwe 40k kasy(pestki drogie)

T26E4 za 2k dmg 70k z premka bez 50/60

LOwe nie wiem;p

super pers szybki i zwrotny o cholera, haha dobry żart. SP to najgorszy wybór z tych wszystkich, pancerz ma ale ma też wielkie weakspoty, pena działa potrafi doprowadzić do białego szaleństwa. Wybrałbym z nich t34, dmg działa i penetracja poezja, do tego pancerna wieża. Lew dobra pena ale słaby dmg, słaby pancerz i słaba mobliność.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Wszystkie 3 sa tak samo mobilne (prawie)

Gracze lubia taranowac Lowe ... HYHY

Szkoda, ze jest jednym z najciezszych czolgow w grze i taranujac sie np. z M103 Lowe dostaje mniejszy dmg, a M103 nie maly.

Raz Typek 59 probowal mnie staranowac... ja stracilem 100 hp on 600... a ja cofalem... Wiec gdybym przyspieszyl... HEHE

Co do dzial, SP przegrywa na calej linii.

Lowe jest snajperski jak cholera.

T34 ma zeza.

Nie liczac TD Löwe ma druga najlepsza penetre na VIII.

T34 ma najlepsza.

Na goldzie T34 ma okolo 7 penetry wiecej.

Löwe z goldem przebija wieze T34

T34 ma problemy z wieza Löwe.

Wieza lowe jest zjebana ogolnie.

Kadlub Löwe jest o niebo lepszy.

Skatowany (katuje sie bokiem) potrafi SPORO odbic.

Löwe best xD

Dzialo sterzela szybciej btw.

Depresja dziala Lowe jest gorsza.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...