ShastaMan Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 1.Dlaczego jak przewijam strone kulkiem od myszki w przegladarce to ona przegladarka a mianowicie ten pasek co przesuwamy sie ''laguje tzn jade na dol a ona lekko do gory i spowrotem leciutko na dol.Czesto to denerwuje jak przegladam strony.Co moge zrobic ? Zaczelo mi sie to robic jak wgralem windows xp,wczesniej mialem viste.Watpie zeby to byla wina myszki.Blad ten wystepuje na kazdej przegladarce z ktorej korzystam : Firefox,Explorer i Chrome.2.Posiadam modem i router.Modem jest podpiety do komputera a router do modemu.I brat mi powiedzial ze lepiej ich co chwile nie wylaczac bo moga sie zepsuc.I tu jest moje pytanie ile taki modem i router razem ciagna pradu jakby byly wlaczone przez caly miesiac bez przerwy.Oto ich zdjecia :1 Zdjecie to modem2 zdjecie to router Pan down : 1.Na kazdej tak mam. 2.Aha Pan down down : 1.Niekompatybilna ? Dziwne to z vista jest kompatybilna a z xp juz nie ? 2.Serio ? Bo gdzies czytalem ze rachunek przyjdzie 10-15zl wiecej za wlaczenie caly czas przez 31 dni bez przerwy routera.Zobacz ten tu znalazlem coś o tym pisze http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic217600.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skara90210 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 1. Mam tak samo, może wina strony bo chyba nie na każdej tak masz ? 2. Głupota, sam mam ruter i chociaż bym go wyłączył 20 razy w godzine to nic się nie stanie. CPU : Core i5 3470 3.8 Ghz // GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W // CASE : Brutus M23 // MOBO : Z77A-G43 // RAM : 6GB DDR3 // HDD : Barracuda 500GB Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 1. Mysz jest niekompatybilna z systemem - sam tak miałem. Posiadałem gamingową mysz wartą ze 150zł... która nie wspierała Windows7. Sprzedałem ją koledze za 5 dyszek... 2. Router w trybie bezczynności pobiera znikome ilości energii - na rachunku, jak źle pójdzie wyjdą 2-3 grosze Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.