Skocz do zawartości

Dwa pytanka.

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

1.Dlaczego jak przewijam strone kulkiem od myszki w przegladarce to ona przegladarka a mianowicie ten pasek co przesuwamy sie ''laguje tzn jade na dol a ona lekko do gory i spowrotem leciutko na dol.Czesto to denerwuje jak przegladam strony.Co moge zrobic ? Zaczelo mi sie to robic jak wgralem windows xp,wczesniej mialem viste.Watpie zeby to byla wina myszki.Blad ten wystepuje na kazdej przegladarce z ktorej korzystam : Firefox,Explorer i Chrome.

2.Posiadam modem i router.Modem jest podpiety do komputera a router do modemu.I brat mi powiedzial ze lepiej ich co chwile nie wylaczac bo moga sie zepsuc.I tu jest moje pytanie ile taki modem i router razem ciagna pradu jakby byly wlaczone przez caly miesiac bez przerwy.Oto ich zdjecia :

1 Zdjecie to modem
2 zdjecie to router

Pan down :

1.Na kazdej tak mam.

2.Aha

Pan down down :

1.Niekompatybilna ? Dziwne to z vista jest kompatybilna a z xp juz nie :O ?

2.Serio :D ? Bo gdzies czytalem ze rachunek przyjdzie 10-15zl wiecej za wlaczenie caly czas przez 31 dni bez przerwy routera.Zobacz ten tu znalazlem coś o tym pisze http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic217600.html

ie068n.jpg

1. Mam tak samo, może wina strony bo chyba nie na każdej tak masz ?

2. Głupota, sam mam ruter i chociaż bym go wyłączył 20 razy w godzine to nic się nie stanie.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

1. Mysz jest niekompatybilna z systemem - sam tak miałem. Posiadałem gamingową mysz wartą ze 150zł... która nie wspierała Windows7. Sprzedałem ją koledze za 5 dyszek...

2. Router w trybie bezczynności pobiera znikome ilości energii - na rachunku, jak źle pójdzie wyjdą 2-3 grosze :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Dwa pytanka.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...