Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fish bot mod/pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! :)

Mam problem z fish botem na pl z (kamermoda) czy istnieje sposób żeby postać łowiła na środku jeziora? bo jak wejde na walkhacku to przynęty mi znikają jedna po drógiej a postać nie łowi :( a przy brzegu jak staiwam postać to zaraz BANNNN! :(

prosze o pomoc w tej sprawie żeby uniknąć w jakiś sposób bana a mógłbym postać pozostawiać w czasie kiedy idę do pracy :)

dziękuje z góry za ODPOWIEDZ :)

POZDRAWIAM :D

Opublikowano

jest wszystko i WH i wchodze na środek jeziora ale... nie da się tam łowić komunikat na pasku ( nie mozesz łowić w tym miejscu) dlateg pytam czy da się to zrobic czy to wykonalne w jakiś sposób żebym wyszedł na WH na środek i tam łowił bo tam gm nie wejdzie i nie bedzie bana i czy jest jakiś inny spos żeby łowić na FB na PL i uniknąć bana

????????????????

Opublikowano

Nie da się łowić na środku jeziora ani na górze ani w jakimkolwiek innym miejscu do jakiego się da dojść tylko na wh. To było możliwe dawno dawno temu kiedy FB działały na zasadzie wykrywania chmurki :D FB z kamera to praktycznie pewny ban, dlatego nie opłaca się go używać. Ja korzystam z M2boba, który jest co prawda płatny, ale szybko się zwraca.

Opublikowano

Tzn tak: M2boba nie wykryje hackshield więc "autobana" nie dostaniesz. Ja używam FB w ten sposób. Idę w mało uczęszczane miejsce nad wodę albo w mało uczęszczane miejsce gdziekolwiek (blisko odległych terenów gildii itd. bot może łowić nie tylko przy wodzie ale wszędzie) i ustawiam bota tak:

http://iv.pl/images/00560309130712262239.png

Dzięki temu gdy jakiś gracz podejdzie bot przestanie pracować, więc nie ma jak zostać zgłoszonym (gdy gracz odejdzie bot wznawia pracę). Jeśli podejdzie GM to bot się wyłączy zupełnie (co mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło). Botując w taki sposób bana jeszcze nie dostałem. Warto dodać że w M2bobie oprócz FB znajdziesz jeszcze najlepszego dostępnego expbota, farmbota i buffbota. Klucz do niego można kupić na oficjalnej stronce albo np. allegro. Ok to chyba tyle.

Aha:

www.m2bob.net 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...