Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czesi vs Polska

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakby czsi wypowidzieli woje swiatowa dla polski to kto by wygrał ??

Opublikowano

czesi i Polska to tylko dwa małe państewka, jak od razu wojna światowa? Poza tym czesi nie mogliby wypowiedzieć wojny Polsce i odwrotnie bo od 1999 roku obydwa te państwa nalezą do NATO.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Na pewno nie polska nasze wojsko to porażka ;)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Witam jakby czsi wypowidzieli woje swiatowa dla polski to kto by wygrał ??

Jak można wypowiedzieć innemu państwu wojnę światową? Albo jest większy konflikt zbrojny (tak jak np. II wojna światowa gdzie brało udział wiele państw ) lub konflikt między dwoma państwami gdzie nie może on już być ogólno światowy chyba że w taki się przekształci na wskutek włączenia się innych państw.

czesi i Polska to tylko dwa małe państewka, jak od razu wojna światowa? Poza tym czesi nie mogliby wypowiedzieć wojny Polsce i odwrotnie bo od 1999 roku obydwa te państwa nalezą do NATO.

Przynależność do NATO jest dobrowolna, każde państwo może odejść od niego w każdej chwili i wypowiedzieć wojnę tylko jeśli wypowie wojnę innemu państwu należącemu do traktatu północnoatlantyckiego to wówczas NATO ma obowiązek zareagować.

Opublikowano

Nie wiem jakie wojsko mają Czesi, ale wiem, że obydwa państwa należą do NATO i UE, więc jeśli któreś by odeszło i zaatakowało, samo zostałoby szybko... usunięte ;)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jak w Piciu to Czechy szans nie maja, a jak militarnie to nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...