Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]IPB vs phpbb by przemo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można porównywać IP.Board z phpbb by przemo. Fakt, skrypt IP.Board jest płatny, ale warto wydać na niego pieniądze - oczywiście ja bym wydał wtedy te pieniądze, gdy widzę, że ów forum się w szybkim tempie rozwija i użytkownikom (że tak się wyrażę) "zależy na nim". Wtedy można zakupić IP.Board, ponieważ wiesz, że nie wydajesz pieniędzy w błoto. Support znacznie lepszy niż w phpBB by Przemo. Nie mam doświadczenia zbyt dużego jako użytkownik IP.Board, bo byłem jedynie użytkownikiem for opartych na owym skrypcie. Dużo nie mogę powiedzieć, ale z opowiastek administratorów wiem, że jest to najlepszy skrypt forum. Dobra pomoc, szybka i dokładna, duża ilość modyfikacja oraz podstawowe bezpieczeństwo - wiele trudniej coś wydobyć, nie tak jak na Przemo, że wystarczy "sekund pięć", aby znać hasło do konta administratora (chodzi mi o skrypt bez modyfikacji zabezpieczających - czysty skrypt).

Byłeś tylko użytkownikiem, pomijając to, że byłem przez kilka miesięcy administratorem na Wyzimie ;P

<?php
$kobieta = 'zmienną jest';
?>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh, no właśnie, przecież SeleX był wlascicielem Wyzimki :D

Ja polecam IPB, jest bardzo fajny w obsłudze, posiada dużo modułów/wtyczek/modyfikacji. Ponadto jest wiele fajnych styli. Fakt, IPB kosztuje ale napewno jest lepszy od PHPBB by przemo, MyBB itp itd.

Pozdrawiam!

gra.png

Opublikowano

Jak można porównywać IP.Board z phpbb by przemo. Fakt, skrypt IP.Board jest płatny, ale warto wydać na niego pieniądze - oczywiście ja bym wydał wtedy te pieniądze, gdy widzę, że ów forum się w szybkim tempie rozwija i użytkownikom (że tak się wyrażę) "zależy na nim". Wtedy można zakupić IP.Board, ponieważ wiesz, że nie wydajesz pieniędzy w błoto. Support znacznie lepszy niż w phpBB by Przemo. Nie mam doświadczenia zbyt dużego jako użytkownik IP.Board, bo byłem jedynie użytkownikiem for opartych na owym skrypcie. Dużo nie mogę powiedzieć, ale z opowiastek administratorów wiem, że jest to najlepszy skrypt forum. Dobra pomoc, szybka i dokładna, duża ilość modyfikacja oraz podstawowe bezpieczeństwo - wiele trudniej coś wydobyć, nie tak jak na Przemo, że wystarczy "sekund pięć", aby znać hasło do konta administratora (chodzi mi o skrypt bez modyfikacji zabezpieczających - czysty skrypt).

Ty napewno wiesz wszystko o IP.Board

//Kopalniaczek

unibag.png

Opublikowano

IP.Board lepsze lecz to wszystko zależy jak urozmaici ktoś forum jaki zrobi styl itp ... Czasami z przemo mozna zrobić prawie IPB :D jest wiele modyfikacji ułatwiających to xD

Opublikowano

Pytanie w temacie można porównać do pytania "Co jest lepsze, mercedes czy maluch?" I owszem, maluch jest mniej skomplikowany, ale do 100km/h prawie nie dojedzie :D

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

WTF? Ktoś jeszcze używa Przema... Litości... IPB jest o niebo lepsze od Przema co jest kwestią bezdyskusyjną. Ale jeżeli nie stać Cię na licencje to polecam Ci inne skrypty np. MyBB(polecam),SMF. Tylko nie Przemo.

bdccLsFwED.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...