Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak dziala cheat engina na metin prywatny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , jak sie obsluguje cheat engine na serwerze metin.

Wiem ze ten program moze sluzyc do np. pokazania fms przez szklo o sr. 150 tylko jak ?

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Do pokazania tylko sobie raczej, to co robisz w CE na grach online działa wizualnie, czyli przykładowo item zmieniony w CE tak naprawdę się nie zmieni, chociaż ty przez chwilę bedziesz widział że niby masz ten item ale tak jak napisałem, to jest wizualne.

Cheat Engine głównie służy do gier single-player, nie multi.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

@up dobrze mówi, na multi player widzisz tylko ty, na YT możesz wkręcać ludzi, że niby masz pro eq gdy to nakręcisz ale w inny w grze widzą podstawowy itemek tylko ;)

Opublikowano

spotkałem się z przypadkiem na serwerze Quadron.pl, że koles przez szkło pokazał na czacie fms sr 18371, zapytałem się jego jak to zrobił, powiedział że przez CE...

skpUo.png

Opublikowano

Sr ponad 60 jest mozliwe. Wystarczy byc GM-em/kolega GM-a. Mozna to zrobic dzieki programowi Navi. Dostepnego dla administratorow.

Opublikowano

Kiedys probowalem speeda dzialal na gladorze ale w grze to byla nie wielka znacznosc byly cofki ale dzialal dziś prubowalem to mnie wyrzuca z gry wiec juz zmienili :( apropo tych sr to roznie bywa bo wizualnie tak ale mozna jednakze wykryc bugi zeby dzialal nie wizulanie tylko normalnie

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...