Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polak z diamenetem na nordicu?

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że są, bardzo dużo polaków jest w challenger tier....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Sam grałem przez pewnien czas z jednym diamentem 1 w teamie, aktualnie team się rozpadł bo mało graliśmy ostatnio w lola.

Jest dużo polaków diament 1-2, po prostu nie robią oni sb nicków z dopiskami PL.

Przy okazji:

Team Mistral, We make noisy, Clan Poland to polskie teamy i jest ich więcej.

League of Legends

Opublikowano

jest nawet sporo i biora udzial w GoPL'ach, jest też kilku w challengerze, a na mpc może max 5 osób ma

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Wczoraj moj kolega gral z trzema polakami z diamencie 1,3,4 w tym dwoch premade wiec napewno jest sporo polakow. Osobiscie znam z 3-4osoby w diamencie z Polski ale przeciez kto ma byc w tych diamentach i challengerach jak nie polak?

sstwc.jpg

Opublikowano

osobiście ja mam diament 2 :P

diament2 po 700 rankedach lol ziomek musisz byc slabym graczem i to na eune na west to rozumiem ale na eune.masz sie czym chwalic naprawde
Opublikowano

diament2 po 700 rankedach lol ziomek musisz byc slabym graczem i to na eune na west to rozumiem ale na eune.masz sie czym chwalic naprawde

Witam beznadziejny temat a co do ciebie sam masz pewnie silver...Unknow ale az tyle rankedow na eune i diament 2 to mnie powala ja wbilem na smurfie po 140 diament 5 bo i tak na eune nie ma poziomu,osobiscie jestem w d3 na NA i wbilem po 400 rankedach.Jednym slowem na EUNE gracze sa slabi a "ELO" nie ma tam znaczenia .
Opublikowano

Witam beznadziejny temat a co do ciebie sam masz pewnie silver...Unknow ale az tyle rankedow na eune i diament 2 to mnie powala ja wbilem na smurfie po 140 diament 5 bo i tak na eune nie ma poziomu,osobiscie jestem w d3 na NA i wbilem po 400 rankedach.Jednym slowem na EUNE gracze sa slabi a "ELO" nie ma tam znaczenia .

+1 jak zobaczylem ten teamt sie usmailem tez uwazam ze te dywizje nie maja znaczenia iz 2 miesiace temu gralismy go4lola z teamem wszyscy diament vs jakies silverki i przegralismy.Co najsmieszniejsze okazlo sie ze ci ludzie maja diamenty i challenger team na west wiec nie ma co porownywac EUWEST,NA, do Nordika bo robi sie nieciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...