Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Runescape 3 - Znów najpopularniejsza gra MMO?

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj znalazłem trailer o Runescape 3 i użyto w nim sformułowania:

The World’s Most Popular Free To Play MMO.

Jak myślicie, to znów będzie najbardziej popularna gra?
Czy znów powtórzy się historia?

Z nieoficjalnych informacji dowiedziałem się, że konta założone przed startem, będą działały w Runescape 3.
Twórcy gry (studio Jagex) odrzuciło Jave i grę napędza silnik HTML5.
Audio i grafika zostaną bardzo ładnie odnowione.

Premiera jest zaplanowana na lato 2013r.

Zagrasz?

Opublikowano

Oo, ciekawie się zapowiada :D

Nie bardzo pamiętam, wiec zapytam. Czy to w poprzedniej wersji tej gry zbierało się Cow Hide czy jakoś tak i sprzedawało się to potem ? :D

I kiedy było runescape 2 ? Bo grałem chyba w jedynkę, o ile to ta gra.

Opublikowano

Oo, ciekawie się zapowiada :D

Nie bardzo pamiętam, wiec zapytam. Czy to w poprzedniej wersji tej gry zbierało się Cow Hide czy jakoś tak i sprzedawało się to potem ? :D

I kiedy było runescape 2 ? Bo grałem chyba w jedynkę, o ile to ta gra.

We wszystkich wersja jest Cow Hide, którego się zbierało i trenowało crafting albo można było sprzedać.

Runescape istnieje już 12 lat i w około 2005r. była duża aktualizacja i to był tzw. Runescape 2, ale przyjęto nazwę Runescape (bez dwójki).

Opublikowano

Awww porzucają javę. A takie fajne natywy sobbie porobili :s

Opublikowano

Moim zdaniem runescape 3 może być dobrą grą ale pewnie będą dodawać od zajebania itemów zamiast dodać jakieś bossy czy coś gdyby się zajęli dodawaniem nowych miejsc, potworów, bossów a nie jakieś nie potrzebne nikomu itemy i jakieś śmieszne skille.

Opublikowano

Moim zdaniem runescape 3 może być dobrą grą ale pewnie będą dodawać od zajebania itemów zamiast dodać jakieś bossy czy coś gdyby się zajęli dodawaniem nowych miejsc, potworów, bossów a nie jakieś nie potrzebne nikomu itemy i jakieś śmieszne skille.

W tej duże aktualizacji ma we większości zmienić się grafika (przejście na inny silnik), dźwięk (nagrany przez orkiestrę itp.).

Zobaczymy jak to będzie... ;)

Opublikowano

czy bedzie tym razem w języku polskim ?

Ma zmienić się silnik gry (oprawa graficzna) i poprawione audio.

Nie słyszałem nic o języku polskim, ale teraz dużo producentów tłumaczy na polski gry.

Opublikowano

Ja tam mam dosyć słabe łącze, więc nie pogram sobie na takiej grafice, ale zapowiada się epicko. :D

fKJeAI4.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ogółem JaGex teraz leci na kase nic więcej..

grafika i Audio ? no oki fajnie w RS3 wygląda realnie itp ale z roku na rok psują grę .. przed wprowadzeniem EOC grało około 500 tyś osób (licznik na głównej stronie) nie ważne czy to były boty czy ludzie, a teraz? ledwo co 70-80 tyś ludzi a większość to boty ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...