Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hobby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym znaleść sobie jakieś hobby ale po prostu nie wiem co. Aktualnie interesuję sie grami ale tak naprawdę powoli to ucicha. Zacząłem interesować się terrarystyką oraz akwarystyką ale nie wiem czy jest sens trzymać w domu jakiegoś zwierzaka skoro mam 16 lat i jak skończę technikum to pójdę na studia .. Co ja w tedy z tym zrobię? To samo z akwarium. No cóż akwarystyka to fajna sprawa ale nie będę brał kilkuset litrowego akwarium morskiego. Może modele samolotów itp? Niby fajnie bo śmigłowce na pilota i w ogóle ale tak samemu to raczej szybko mi się znudzi. Mieszkam w Nowym Sączu, tutaj nie ma jakiś klubów związanych z tym czy coś. Jakieś pomysły? Sport odpada.

Opublikowano

My mamy Ci powiedzieć jakie hobby masz sobie znaleźć? :P Troszku głupie. Masz 16 lat, a myślisz o tym, co będzie po technikum. Zwierzaka możesz zabrać ze sobą. Jeżeli lubisz hodować zwierzęta w terrariach i to sprawia Ci radość to nie przejmuj się tym, co będzie za parę lat. Studia Ci raczej w tym nie przeszkodzą. :)

Opublikowano

A Wy jakie macie hobby? Wiesz niby terrarystyka mnie ciekawi ale z drugiej strony nie wiem czy to nie jest takie przelotne. Na zasadzie nie mam co zrobić z kasą to kupić jakiegoś zwierzaka i terrarium. Wiesz o co chodzi..

Opublikowano

Hmm...Może zacznij się interesować sportem ;) Zapisz się do jakiegoś klubu pograć w piłkę nożną czy też inne sporty :) ?Lub zacznij zajmować się informatyką :) Jeśli się zajmujesz grami to dąż dalej :) Zawitaj w dziale www tam może jakieś stronki porobić lub jakieś kodowania do gier :)

Opublikowano

Sport jest ok ale niestety sporo ważę i ciężko mi jest ćwiczyć dlatego z niego zrezygnowałem. Muzyka, taniec? Nie moje klimaty :P. Ja tylko i wyłącznie PS3. Kiedyś się interesowałem i robiłem własne strony dot. gier.

Opublikowano

Może wojsko, lotnictwo, możne jakieś sztuki walki ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Zapisz się do klubu piłkarskiego i trenuj piłkę nożną.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

jak jesteś grubasem to siłownia, i nie pluj się swiniaku że cie wyzywam bo chcem cie zmotywować.

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Ja układam kostkę rubika i robię origami takie z trójkątów ale poleciłbym Ci budowanie mini statków z drewna.(fajnie to wygląda)

Opublikowano

Struganie łuków, tworzenie kolczug, noży, mieczy. Wiesz jaka jest satysfakcja jak coś takiego się wykona, nie do opisania :D

Jak jesteś leniwy to może numizmatyka?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...