Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft FB+niespodzianka.

TheIceManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg ExtremeCraft

informacje.png

strzalka.gifTYP: FreeBuild + niespodzianka

strzalka.gifSloty: 30+

strzalka.gifIP: extremecraft.maxcraft.pl:25600

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Zależy

strzalka.gifPremium: Non-Premium i Premium

strzalka.gifNether: tak

strzalka.gifBialaLista: nie

admini.png
Ha-MisterMasakra Ha-IceMan995

pluginy.png
Potrzebne :)

inf.png
Chciałbym Was, zaprosić do grania na serwerze. Dlaczego?
Po 1-Miła administracja, która zawsze Ci pomoże.
Po 2-Administracja ma ponad 18+ lat.
Po 3-Zrobimy wszystko w Naszej mocy, aby serwer był jak najlepszy. Różnego rodzaju eventy, konkursy itp.

Serwer ma jak narazie 30 slotów, jeżeli będzie dużo graczy, powiększymy sloty do NAWET 200 ( jeżeli będzie trzeba )

Ip serwera-extremecraft.maxcraft.pl:25600
Ts-ts3.cs-hejdz.pl

Dzięki

Forum serwera, jest narazie w fazie testów :)

Jeżeli uporamy się z forum, otworzymy rekrutacje na admina :)

Opublikowano

oj Liszowski Liszowski, zmutowałem Cię, ponieważ kłóciłeś się z innym graczem...

Kłóciłem ? Ja tylko Wypowiadałem się w formię szybkiej Mogę ci podyktować:

-Wierzowce

-Wieżowce*

-Wiem , tylko że jak pisze z z kropką to mi wyskakuje "Chinski znaczek"

-HAHAHAH Jak chcesz sie bawić w nauczyciela to wypierdzielaj na inny serwer

-Taa, hahah jak chcesz to dawaj na ts , na kanał tyralnia , od dawna sie z nikim nie tyrałem.

Jeszcze ty dodałeś zmutowałem cię na 10 sec, fajne 10 sec raczej permament, jak bym ci nie napisał to bym miał muta na zawsze pozdro FoRAlonE Bro all

Opublikowano

Kłóciłem ? Ja tylko Wypowiadałem się w formię szybkiej Mogę ci podyktować:

-Wierzowce

-Wieżowce*

-Wiem , tylko że jak pisze z z kropką to mi wyskakuje "Chinski znaczek"

-HAHAHAH Jak chcesz sie bawić w nauczyciela to wypierdzielaj na inny serwer

-Taa, hahah jak chcesz to dawaj na ts , na kanał tyralnia , od dawna sie z nikim nie tyrałem.

Jeszcze ty dodałeś zmutowałem cię na 10 sec, fajne 10 sec raczej permament, jak bym ci nie napisał to bym miał muta na zawsze pozdro FoRAlonE Bro all

Nie chce się z Tobą kłócić na froum. Koniec tej rozmowy.

Wszystkich GRACZY ZAPRASZAM NA SERWER :)

Opublikowano

Czemu nie chcesz się kłucić akurat na tym forum? Mogę ci przypomnieć jeszcze raz jak na serwerze nie zobaczyłeś , na czym komentarze forum polegają, a więc tak : Komentarze polegają na wyrażeniu swojej opinii i nie tylko.Serio nie polecam Serwera Mapa nie dorobiona serwer otwarty , jak administracja +18 to ja mam +48.

NIE POLECAM 2/10 kończe temat , jeżeli mi nie wieżycie to wejdźcie i przekonajcie się sami.

Ja swoją opinie wyraziłem w ten sposób. KONIEC TEMATU "Surofcuff jak to napisał geniusz ortografii , dozobaczenia p!s joł.

Opublikowano

Czemu nie chcesz się kłucić akurat na tym forum? Mogę ci przypomnieć jeszcze raz jak na serwerze nie zobaczyłeś , na czym komentarze forum polegają, a więc tak : Komentarze polegają na wyrażeniu swojej opinii i nie tylko.Serio nie polecam Serwera Mapa nie dorobiona serwer otwarty , jak administracja +18 to ja mam +48.

NIE POLECAM 2/10 kończe temat , jeżeli mi nie wieżycie to wejdźcie i przekonajcie się sami.

Ja swoją opinie wyraziłem w ten sposób. KONIEC TEMATU "Surofcuff jak to napisał geniusz ortografii , dozobaczenia p!s joł.

nara :) nie potrzebujemy dzieci, które gdy się je zmutuje od razu płaczą na forum...

NARA LESZCZU...

niech admin usunie ten spam !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...