Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uploading ppa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są tu jacys earnerzy?

Od siebie powiem, że w PPA siedze 2 miesiąc, aktualnie w maju przez te 9 dni zarobiłem 150 zł, więc zapowiada się całkiem ciekawie. Myśle, ze zawdzieczam to designowi, bo mam tak odpałową stronę, że konwersja na poziomie 5% :D

Opublikowano

Może jest tutaj trochę earnerów, ale 3/4 pewnie ma swoją niszę w hackach i zarabia 5-10$ dziennie.

Na razie moja dzisiejsza dniówka wynosi 74.92$

Opublikowano

Lepsze te 5$ niż nic :P

Moja największa dniówka była kilka dni temu i było to 30$. Myśle, ze jak newbie to i tak sporo. Ważne, że aktualnie utrzymuje się na fajnym 5$+ dziennie

Opublikowano

Rozumiem ze na koniec roku pity wypelniasz?:)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Rozumiem ze na koniec roku pity wypelniasz? :)

Kwota wolna od podatku - 3091 zł. Do tej sumy nie trzeba się rozliczać z US.

Opublikowano

Ja przedwczoraj miałem rekordzik 98,87$ ;) Im mniej osob o tym tym lepiej. Ja się rozliczam z podatku co miesiąc więc mogę byc spokojny

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Hahaha poczytaj co to jest kwota wolna od podatku a potem pisz.. Rozliczasz sie z kazdej zarobionej kasy

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tu znowu ja, autor tematu :)

Pisząc ten temat miałem dniówki po 3-7$. Aktualnie dniówki wynoszą 70-160$ z czego jestem mega zadowolony.

Przepisem na sukces chyba było czytanie, czytanie i jeszcze raz czytanie :)

Opublikowano

ale o co chodzi? tyle zarabiać w internecie dziennie to prawie niemożliwe?

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

W lipcu zarobiłem prawie 6500 zł (dlatego, że zarobki mi skoczyly w połowie lipca)

Dla porównania w czerwcu lekko ponad 600 zł.

Czyli progres ogromny. Zasługą tego jest bardzo, ale to bardzo dobra nisza :)

Zarabiam na astro + firecash. Oto ostatnie 30 dni na astro:

8AgD0MB.png

+ zarobki z firecash

cJcCv80.png

Aktualnie otwieram takie projekty, które powinny mi przynieść stałe 150$ dziennie :)

Dodatkowo posiadam: gsa, captcha breaker, vps, 20 proxy, scrapeboxa i kilka innych o ktorych wole sie nie chwalic ;]

Rozliczam sie poprzez umowe o dzielo.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja może niebawem zacznę bo kiedyś się w to bawiłem parę dni by zobaczyć czy da się naprawdę wypłacić te pieniądze, zarobiłem 80$ i rzeczywiście wypłaciłem :)

Teraz zacznę na nowo ale nie tak jak kiedyś by sprawdzić tylko poważniej do tego podejdę bo wtedy to spamowałem linkami :)

d'emploi polecasz jakieś strony które warto przeczytać? Jakieś poradniki, tutoriale do obsługi programów itp??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...