Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AW50F

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy w ostatnim czasie była do kupienia aw50f w IS-sie na stronce, i za ile ona była i na jak długo, potrzebne mi to ponieważ chce sobie odłozyć NX-ów na tą broń i chciałbym się dowiedzieć ile ona będzie kosztować, tak mniej-więcej.

Opublikowano

Można było wylosować w Random Boxie

Random Box 3:

CC36_List.png

Opis: Losowe Box 3 w końcu wydane! Można uzyskać wiele cennych broni!
- W przypadku zakupu i otworzenia tego przedmiotu, otrzymasz jedną z poniższych broni, wylosowaną przez przypadek.
SCORPION_D_RED
WA2000
XM8
RPG-CAMO
M4 Spectre
M16A4
AW50F
M202 Flash
AKS-74U
MP5K GOLD.
Czy jesteś gotowy aby podjąć takie ryzyko?

Dodatkowe informacje: Przedmioty które odblokowuje ten pakiet są dostępne dla klasy Engineer, Medic, Sniper, Assault, Heavy Trooper.

Cena/Dni: 750NX / 30d

i kupić w Jiufen Packu lub innym packu,.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie interesuje mnei zdobycia AW przez ślepy los ponieważ i tak tego nie trafie ;-) Chce zakupić AW50F. W garden packu? a ile on kosztowal i co sie w nim znajdowało?

Opublikowano

nie interesuje mnei zdobycia AW przez ślepy los ponieważ i tak tego nie trafie ;-) Chce zakupić AW50F. W garden packu? a ile on kosztowal i co sie w nim znajdowało?

W Jiufen Packu, czyli : AW50F, Claymore mines and SPAS-12

MOżna było kupić za : 4200 NX Cash.

r5rqar.jpg

Hyhy

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

czyli mówisz żebym sobie na AW odłozył około 5000 NXów? ;)

4200 NX Cash kosztuje zestaw AW50F + dwie dodatkowe bronie, które podałem wyżej.

Ok. 5000 to na zestaw, np. za samo AW ok. 2000-2500 nx cash :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Rozumiem, dzięki za pomoc, to nie pozostaje mi nic innego tylko czekac na aw ;) A jeszcze jedno pytanie, było już tak że samo AW50f bylo do kupienia bez żadnego pakietu? i za ile ono bylo

Opublikowano

Rozumiem, dzięki za pomoc, to nie pozostaje mi nic innego tylko czekac na aw ;) A jeszcze jedno pytanie, było już tak że samo AW50f bylo do kupienia bez żadnego pakietu? i za ile ono bylo

Pewnie było w item shopie ale za ile, kto by pamiętał?

Pewnie ok. ~ 2000 NX Cash.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...