Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto Battlefield , szybkie odp pliss

Tomexs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie otóż zamierzam sprzedać konto dla pewnego typa ale on chce zrobić taki trick że ja mu podam passy samego konta, on przeleje kasę a ja mu podam passy poczty, czy to jest w miare bezpieczne czy nie czy może on jakoś trwale przejąć konto z samymi passami ?

Opublikowano

Móc może nie dawaj mu login i hasła daj mu zdjecie niech mu to wystarczy

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

tylko problem w tym że to konto na tablicy.pl i on sie boi że jak wyśle mi kase to ja mu nie wyśle passów

Opublikowano

To mu daj ss z passami i koniec. Jeśli dasz mu pocztę, to wyśle zmień hasło i nie zobaczysz swojego konta, jesli będziesz chciał sie zalogować.

Opublikowano

Nie wiem jak to jest na tablicy ale na allegro masz taki pyk że transakcje do paru klocków masz zabezpieczane przez allegro :) Nie raz sprzedawałem konto przez allegro ( nie w bf ) i każdy się pilnował by przesłać kasę <-> podać passy. Często ja pierwszy podawałem passy no ale miałem ten plus że osoba musiała przesłać mi kasę na konto bo transakcje w inny sposób nie wchodziły w grę choć były takie sytuacje że były to doładowania na telefon bądź rp :P Więc uważam że lepiej byłoby gdybyś robił to właśnie przez taki serwis który daje Ci taką opcje jak allegro czyli zabezpieczenie w razie oszustwa :)

W sumie powiedz kupującemu żeby pierwszy zapłacił bo ty nie podasz passów, proste może trochę durne bo on dalej może się bać ale często najpierw płacimy za towar zanim go otrzymamy ;)

Opublikowano

Radzę ci dobrze nie podawaj żadnych danych, ewentualnie wstaw na allegro i miej z głowy dawanie passów i potem ci gość jeszcze ukradnie konto

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Może wysłać passy do konta, bo dopóki on nie zna passów do maila, to nic mu nie grozi.

Teraz nie da się zmienić maila, więc problemu nie ma, a ten kto ma maila ten ma możliwość zmiany hasła.

wyślij mu pasy do konta, on Ci da kasę a ty dasz maila i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Może wysłać passy do konta, bo dopóki on nie zna passów do maila, to nic mu nie grozi.

Teraz nie da się zmienić maila, więc problemu nie ma, a ten kto ma maila ten ma możliwość zmiany hasła.

wyślij mu pasy do konta, on Ci da kasę a ty dasz maila i tyle.

Hahah dobre jak ja zmieniał hasło i e mail bez maila człowieku xD

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

dobra, wysłałem mu passy czekam na przelew, najwyżej strace całkiem dobre konto, i sie naucze,albo zyskam troche kasy :D, Dziękuje wszystkim za szybkie odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...