Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Francuskie TD

Mati0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie czy opłaca się iść w francuskie TD. Mam już odblokowany 4 tier. Jak patrze na gre TD powyżej 7 tieru wydają się być fajne.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

No tylko droga wiedzie przez somue s-40 i arl V39 na którym ja poległem ( też miałem nimi iść ,ale tak mnie wkurzał ten czołg że zacząłem zbierać free exp na odblokowanie ISU-152) ,ale tak to czołgi są bardzo fajne grałem nimi na teście.

Opublikowano

7 tier czyli milenium 46 ma naprawde swietne topowe dzialo z tego co pamietam to miał coś koło 230+ penetracji. Ja osobiście doszedłem narazie do 9tieru( Amx 50 Foch) i w tym drzewku rozwoju męki kończą się właśnie na 7 tierze...

Opublikowano

No tylko droga wiedzie przez somue s-40 i arl V39 na którym ja poległem ( też miałem nimi iść ,ale tak mnie wkurzał ten czołg że zacząłem zbierać free exp na odblokowanie ISU-152) ,ale tak to czołgi są bardzo fajne grałem nimi na teście.

Dziwne, właśnie na papierze wydają mi sie dobre, może i papiery ale ładna pena i dmg

Opublikowano

Moduły raczej wszędzie są podobne. Na pewno dosyłacz. Raczej na pewno lornetka. No i teraz pozostaje ci do wyboru:

- wentylacja,

- ulepszony system naprowadzania,

- optyka.

Niby, na TD;s przydaje się siatka. Jednak w tej lini, czołgi są na tyle mobilne, że raczej nie powinny kampić (w porównianiu do no. niemców). Teraz zastanów się czy opłaca ci się wydawać 600tyś na wentylacje dla VII tieru. Raczej nie. Idź po kosztach. Staraj się inwestować jak najmniej, ale żeby pojazdy nie były znowu łyse. Jeżeli chcesz, możesz zostawić sobie VIII np. na kompanie i ją odpicować. IX także jest "przejściowa". X to inna historia. Tutaj musisz inwestować, żeby grało ci się jak najlepiej. Liczy się każda setna ładowania, każdy stopień obrotu, każdy km/h prędkości. Jeżeli oczywiście masz dużo kaski i chcesz sobie pograć "na całego" lub poprostu czołg ci się podoba, inwestuj ile wlezie. To w końcu ma być przyjemność z gry :)

Opublikowano

Mam T34 więc kasa to nie problem i mam pare złota z kodu na przekładanie modułów.

Chodzi mi o to żeby kupić uniwersalne moduły by potem je przekładać za złoto.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

No to w tym wypadku polecam Dosyłacz, Wentylację, Szybsze Celowanie.

Niektóre nie mają dachu a wtedy wentylacja jest chyba niemożliwa, w takich przypadkach niech może weźmie lornete, przynajmniej będzie mógł ją przenosić bez golda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...