Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lockerz To Scam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KURWA NIE WYROBIE, DOSTAŁEM POTWIERDZENIE ZAMÓWIENIA I GÓWNO KURWA! 95% UŻYTKOWNIKÓW POLSKIEGO FORUM MA TO SAMO:

Dear Lockerz Member,

We regret to inform you that your most recent prize redemption has been cancelled due to substantial activity in your account that violates our terms and conditions. Such activity could include not accurately acknowledging the extent of cheating during our Amnesty week, redeeming a prize when you had not achieved Z-List status, sending invitations to false email addresses, or other activities prohibited by Lockerz.

Please be advised that we are not only canceling your order, we are also setting all of your account PTZ to zero, as we do not tolerate cheating. Since we do believe in second chances, we will not disable your account and you are welcome to continue to earn legitimate PTZ in that account. Please consider this a warning that if we find any other suspicious activity in your account we will disable it immediately.

Please note that the cancellation of your prize and PTZ are not negotiable. This decision is final.

- The Lockerz Crew

TAK WIĘC OFICJALNIE LOCKERZ TO SCAM I MOJA PRZYGODA SIE KONCZY! WE WTOREK DO MEDIAMARTKU IDE I KUPUJE IPODA I CHUJ!

ALL MOJE PKT BYŁY LEGALNE...

1285279961299.gif
Opublikowano

Ahh :D Nie ma to jak zdobycie 360 ptz codziennie po 4 punkty, Ja bana nie dostałem bo wczoraj sie logowalem, teraz jest offline to nie moge sprawdzic.

ALL MOJE PKT BYŁY LEGALNE...

Mimo wszystko nie lubią Ciebie ^_^

Opublikowano

Taq

Mi po przedostatniej wymianie przysłali drit 2(psp) i iphon 3g skin

Btw.

Po co zaczynać od zera :)

Daj mi swój email na pw to wysle Ci zapro i zawsze od tych 30 ptz zaczniesz ^^

Opublikowano

a ja nic nie dostalem ;d tylko to:

Dear Lockerz Member:

As you may know, we promised to send a "second confirmation" to ALL members who redeemed a prize during our November PTZ Place redemption.

You should have received a shipping confirmation by now, and you may have even received your actual prize by now.If you have not received your prize yet, you will receive it shortly.

Just so there is no confusion, please consider this email as your "second confirmation."

Thanks for redeeming at Lockerz.

Happy holidays!

- The Lockerz Crew

ale to jest 2 potwierdzenie, poprostu macie pecha xD mi juz przyszedl skin do iphona xD

Opublikowano

Ja zamówiłem psp i nic nie ma :(

Po trzech, czterech tygodniach przysyłają :)

Pamiętam że jak w październiku (16?) zamówiłem to dopiero około 15 w listopadzie kurier dostarczył

Ja patrze jakos 3-4 razy dziennie i nigdy nic nie ma do kupienia -_-

to jest właśnie lipa, trzeba czekać aż oficjalnie ogłoszą że jest wymiana ;) A jeszcze nie moge poczty o2 z thunderbirdem skonfigurować i lipa ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a może mik toś powiedzieć gdzie sie wymiania te pkt bo jak chce shop to pisze come soon ;/

@

lol za dzisiejszą odpowiedz dostałem 5pkt napisałem kiss or kick xD

76561198032469690.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...