Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odbanowac wszystkich graczy na raz na serwerze Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze powiedz jakiego pluginu używasz do banów :)

--{ MistycMine | TYP: FreeBuild+RolePlay | IP: rp-fb.mistycmine.pl | 60 slotów }--

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

jaki masz plugin odpowiedzialny za banowanie

ps.ja bym tego admina wyrzucil wiesz ze polowa graczy moze juz nie wejsc na serwer bo beda myslelinze maja bana !

Opublikowano

ja mam folder tekstowy z banami i jak usuwam graczy to potem sie przywraca nazywa Sie Banned Players jest w glowny folderze

Do reklamowania serwerów są odpowiednie działy.

Opublikowano

rozumiem ze usunoles folder z banami. wiec wszystko pwino dzialac pojawil sie znowu to dobrze jakjest pusty wszyscy maja unban :-)

pomogle daj +

Opublikowano

@2up

Jeśli dalej nie działa to podaj jaki masz plugin służący do banowania .

--{ MistycMine | TYP: FreeBuild+RolePlay | IP: rp-fb.mistycmine.pl | 60 slotów }--

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

Usuń pliki

banned-ips

banned-players

Są one w głównym katalogu serwera, tam gdzie foldery world, plugins i tam jest też silnik serwera, właśnie tam znajdziesz pliki, które podałem powyżej

Zrób restart serwera i gotowe, później jeszcze /deop NICK_TEGO_ADMINA aby skasować mu operatora

Opublikowano

1.Wyłącz serwer

2.Wchodzisz do pluginu do banów

3.usuwasz wszystko

4.Włączasz serwer

NA 99&% powinno działać :)

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

• 4 lata później...
Opublikowano

Mi nie działa to ,mam plugin maxbans np. na serwerze też wpisuję /banlist i piszę 0 zbanowanych a są zbanowane osoby nwm o co chodzi ,tak samo usunąłem plik banned-players i banned-ips i nic ,przed tym wszedłem w banned-players i nic tam nie pisało ,a powinno! Powie ktoś o co chodzi?

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Jak odbanowac wszystkich graczy na raz na serwerze Minecraft
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Zależy jaki masz plugin, ale większość zapisuje w pliku.
Poszukaj w folderze swojego pluginu na bany czegoś w stylu Bans.yml etc. i go zwyczajnie usuń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...