Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Broni i Zbroi z serwera Rivendel.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze, to już nie ma ciekawszych broni i zbroi niż te na moim byłym serwerze? Cholerka, to widzę że mamy kryzys...

Opublikowano

Ciężko będzie teraz o Clienta bo serwer padł masę czasu tego podobnie jak wszystko czego dotknął Inscape ;)

Masz rację, lecz serwer padł z powodu nie mojego niedopatrzenia. Tym razem za wszystko odpowiadam ja i nie będzie powtórki z rozrywki. To mogą być ciężkie dla twojego serwera wakacje, gdyż startują 2 duże serwery typu medium (pozdro dla Rasthea Team), które zapewne zabiorą Ci znudzonych Navi na Mexili graczy. Tak więc... na twoim miejscu nie byłbym taki szczęśliwy :P. Lepiej idź dalej uczyć się podmian zbrojek na serwerze, bo przyznam, że wychodzi ci to coraz lepiej.

Pozdro.

@Top

Jeśli chodzi o clienta, to jeśli wbijesz w odpowiedni temat to znajdziesz (może z działającymi linkami) clienta serwera. Musisz mi jednak uwierzyć, że jest on obecnie nic nie wart podobnie jak cyrk na kółkach zwany Mexilia :D.

Opublikowano

Up. O mój serwer to Ty się akurat nie martw zajmij się swoim bo dla niego też mogą nastać ciężkie czasy czego oczywiście Ci nie życzę ;) Nie mam ochoty ani czasu na przegaduszki z tobą najlepiej będzie jak każdy zajmie się swoimi sprawami...

@Top. Daj mi działający link do Clienta to wyciągnę Ci co tylko chcesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...