Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klonowanie armat 50f

maroo3221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie - czy klonowanie armat za pomocą Fiddlera ciągle działa? Chodzi mi o 50f, którą posiadam jedną (kupiłem za perły na próbę, ale coś mi się nie udaje). Jeśli tak, może mi ktoś podesłać jakiś poradnik lub filmik? Z góry dziękuję.

Opublikowano

chlopie na ym forum jest co najmniej 5 tematow o bugowaniu armatek poszukaj na youtube wpisz seafight cannon bug czy cos wysil sie i przeszukaj to forum, a nie przychodzisz i chcesz miec wszystko na tacy.

Opublikowano

chlopie na ym forum jest co najmniej 5 tematow o bugowaniu armatek poszukaj na youtube wpisz seafight cannon bug czy cos wysil sie i przeszukaj to forum, a nie przychodzisz i chcesz miec wszystko na tacy.

Szukałem od wczoraj, jednak znalazłem tylko bug na więcej armat na pokładzie, niż wskazuje limit. Nic innego mi się nie udało odnaleźć, przykro mi. Próbowałem to zrobić na podstawie jednego z poradników na MPC, ale straciłem tylko kryształy oraz uridium, chłopie.

Opublikowano

no wlasnie na tym to polega wlasnie ladujac na poklad poland norne klonujesz je i robisz to az do skutku dopuki nie narobisz sobie z 1k a i jeszcze na poczatku bedzie bardzo trudno wiec sie nie zrazaj pozniej juz latwiej jak bedziesz mial kolo 40-50 szt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...