Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z wypakowaniem. Wejdź i pomóż dam 5 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wypakowaniem plików serwerowych O to problem gdy chce wypakować pliki by badar. Chciałem wypakować pliki przez Win RAR

E:\Documents and Settings\Michał\Pulpit\SF-by-badar.7z: Błąd CRC w SF-by-badar.vdi. Plik jest uszkodzony && Przez 7zip jest tak: że wypakuje się 500 MB/10100MB i pisze że wypakowało się 100%

To samo mam z plikami by terenzo, Pobierałem po 5 razy pliki i caly czas to samo. Ale jak ściągne jakiegoś clienta to normalnie wypakowuje się.

Pomocy ! [Dam 5]

Opublikowano

Witaj, moze masz program do luftu... Spróbuj przeinstalować winara, lub spróbuj innym wypakować ;P Ewentualnie pliki uszkodzone na hoscie :<

@Edit z jakiego hosta ściągałeś?

xpt3.png :(

Opublikowano

Przeinstalowywałem Win RAR 4.20 i to samo ale jak pierwszy raz pobralem pliki to normalnie się wypakowywało próbowałem też 7zip ale tez nic

Jakim programem "innym" nie znam. Tylko 7zip i WINRAR

Opublikowano

Power Archiver nie może otworzyć tego pliku. To nie jest prawidłowe archiwum.

Uwaga:

*Sprawdź czy plik nie jest w użyciu

*Jeśli próbujesz otworzyć plik EXE, może on być uszkodzony lub w niewłaściwym formacie.

*Jeśli próbujesz otworzyć wielowoluminiowe archiwum ZIP, otwórz ostatni wolumin z zestawu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...