Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W jaką gre chceilibyście zagrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz zamiar coś samemu napisać?

A moja odpowiedź to: strategia lub gra oparta o handel, może jakis dobry crpg ale żeby gra nie wymagała siedzenia 24/7 lub punktualności. Preferuję coś bardziej rozłożonego w czasie.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Fajnie było by zagrać coś tego typu, że prowadzisz życie rapera.W coś takiego jeszcze nigdy nie grałem, a w google nie idzie znaleźć ;)

Jeśli to nie wchodzi w grę, to z chęcią zagrałbym coś takiego typu jak gladiatus ;)

Opublikowano

To ja ci od razu podpowiem i może uprzedzę fakty: będzie tu tyle propozycji ile osób wypowidająych się, a po 20-30 postach (zanim temat sie znudzi, bądźmy realistami) tak naprawdę niczego konkretnego sie nie dowiesz.

Rozwiązanie jest jedno - pisz to, w co sam byś chciał zagrać, zaplanuj rozgrywkę 'pod siebie'. Gracze znajdą się zawsze, to kwestia reklamy i odpowiedniego wypozycjonowania strony. W ten sposób masz największe szanse, że temat cię nie znudzi zanim nie ukończysz projektu. Weź pod uwagę również swoje aktualne umiejętności i wolny czas, który możesz przeznaczyć na taki projekt i w zależności od tego zbuduj grę na jaimś istniejącym silniku lub zacznij pisać coś od zera.

Na pierwszy projekt polecił bym ci jakiś popularny temat ktory mozna zrobić odrobine inaczej, nie warto robic innowacji. Dobrze zrobiony odświeżony kotlet w jakims oryginalnym opakowaniu na pewno przyciągnie spora ilość osób. Oryginalne pomysły są kierowane raczej do wybrednych, starych wyjadaczy, ktorzy z kolei będą zwracac uwagę na szczegóły i niedorobki - a to na pierwszą grę chyba troche za dużo. Nie wiem jakim doświadczeniem ty dysponuesz, ale ja po 10 latach kodowania dla biznesu mimo wszystko wybrałem 'kotleta'. I juz teraz, w fazie testów widzę, że graczy mi nie zabraknie.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

@up Dzięki ;) Na pewno dałeś mi wiele do myślenia.... Jakoż iż doświadczenie mam nie wielkie to chyba zajmę się "kotletem" i wybiorę temat który najbardziej mnie interesuje :) Wolnego czasu mam pod dostatkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...