Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Kamermod PolishWorld

Logi™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co wrzucałeś moda skoro już jest wrzucony przeze mnie z działającymi mapkami i widocznymi mobami.

Ciekawe czy u ciebie to wszystko widać np.miasto m1 oraz moby,itemki w npc itp.

Ps.Moje pliki nie mają żadnych wirusów.

Opublikowano

Up na moim modzie działa wszystko bo się opiera na oryginalnym kliencie skoro nie wiesz i nie widziałeś to nie pisz głupot ...

W moim działa wszystko jak należy wszystkie mapy, ikony, itemy, npc, itd!

Po 2 nie siej fermentu że moje ma wirusy ... nie moja wina że na VirusTotal nie przeskanowały 2 skanery ...

<facepalm>

Dla jasności dodam jeszcze później ss weryfikujący że działają M1.

Dodatkowo u mnie trzeba pobrać tylko jedną paczkę która waży 6-7MB i wystarczy wypakować do głównego folderu z klientem PolishWorld a nie innego na Metin2PL, natomiast u Ciebie 2 paczki + kopiowanie plików ...

Opublikowano

Up na moim modzie działa wszystko bo się opiera na oryginalnym kliencie skoro nie wiesz i nie widziałeś to nie pisz głupot ...

W moim działa wszystko jak należy wszystkie mapy, ikony, itemy, npc, itd!

Po 2 nie siej fermentu że moje ma wirusy ... nie moja wina że na VirusTotal nie przeskanowały 2 skanery ...

<facepalm>

Dla jasności dodam jeszcze później ss weryfikujący że działają M1.

Dodatkowo u mnie trzeba pobrać tylko jedną paczkę która waży 6-7MB i wystarczy wypakować do głównego folderu z klientem PolishWorld a nie innego na Metin2PL, natomiast u Ciebie 2 paczki + kopiowanie plików ...

Akurat u mnie nie trzeba do żadnego clienta Metin2PL wrzucać,wystarczy do clienta PolishWorld z modem.

Nie mają oni żadnych zabezpieczeń przeciwko mod.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania,nie napisałem nigdzie że na twoim modzie nie działają mapki itp. tylko zapytałem czy działają,a to już jest różnica.

A co do moim plików się nie martwię,ważą mniej i to jest plus tego.

Instrukcja jest prosta,chyba że ty jesteś taki niekumaty i nie potrafisz kopiować plików to już nie moja wina.

Ps.Koniec niepotrzebnego spamu.

Opublikowano

Mi to rybka.

No tak bo Ty wstawiłeś coś to już inni nie mogą.

Nawet jeżeliby ktoś miał coś lepszego :)

Pozdrawiam i życzę udanego cheatowania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...