Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acer Predator G3620

Sardaka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż niedługo planuje zakup nowego komputera. No i jak wiecie zastanawia mnie czy ten komputer będzie w porządku...

Chciałbym, aby komputer był w miarę dobry, jeżeli chodzi o gry (tzn. Chce aby chodziły one płynnie i przy nagrywaniu chciałbym mieć co najmniej 60 FPS.

Zasilacz, karta graficzna, karta dźwiękowa i cała reszta... Chce aby to było w porządku i dawało rade...

Zastanawia mnie ten komputer: http://www.euro.com.pl/komputery-stacjonarne-pc/acer-predator-g3620-i3-3220-6gb-1tb-hd7770-w8.bhtml#opis

Myślicie, że on będzie w porządku ? A jeżeli nie, to proszę o inne propozycje do 3.5 tyś. złoty.

Dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Zestaws lucka będzie zdecydowanie wydajniejszy niż tegn gotowiec od Acer'a. Między 7770, a 670 jest spora różnica wydajności.

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74326&s=27972&s=55155&s=72517&s=72202&s=72602&s=70212&s=64019&s=73261

Ja bym dołożył to 50zł - wydajna karta graficzna, procesor co prawda bez dużych możliwości O/C, ale zawsze można coś wyciągnąć, a MOBO to umożliwi. Cooler CPU w zupełności wystarczy ;).

7970 to cenowy odpowiednik 670, a jak wiadomo w tym będzie szybszy GF, a w tym Radek ;>

I obojętnie co weźmie, to będzie zadowolony.

Opublikowano

@up postawiłem na gtx bo darmową grę dają :D I też sprawdzałem testy, raz radek raz gtx więc tutaj własnie autor będzie zadowolony z obojga zestawów.

gotowiec od Asus'a.

Od Acera ale tam ciiii

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

@up postawiłem na gtx bo darmową grę dają :D I też sprawdzałem testy, raz radek raz gtx więc tutaj własnie autor będzie zadowolony z obojga zestawów.

Od Acera ale tam ciiii

Mi tutaj chodziło głównie o wyciśnięcie z tego 3470 powyżej Turbo, więc dałem MOBO na chipsecie Z77. Fera już wyszła poza budżet, ale dopłata warta ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...