Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Jak losuje Super Pershinga w 8.5?

Queash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak losuje super pershinga po patchu 8.5? Wiem, że max IX tiery, ale jak często i czy na VIII tierach jest dużo czołgów ciężkich do przebicia bez golda. Oprócz tego chciałbym się również dowiedzieć jakie są zarobki "na czysto" bez premium za ok. 1000-1500 damage. Z góry dziękuję :)

SigCustomBG.png
Opublikowano

T26E4 losuje bardzo dobrze. Trafia on najczęściej na VIII lub jest w jedną z niewielu VIII. Żadko, ale zdażają się IX. Jeżeli chodzi i przebicie, czasem możesz mieć problem bo to tylko 170. Jednak i tak zawsze strzela się w weak spoty, gdzie problemu z przebiciem raczej być nie powinno. Mała penetracja, wynagradzana jest szybkostrzelnością. Dobrze zrobiony pershing, strzela ciut ponad 6s. Zarobki to ok. 30-50k na czysto.

Opublikowano

Dodam, ze do dziala mozesz przyzwyczajac sie w T25/2

ma takie samo dzialo (prawie) a tez lata zwykle na VIII

Dzialu przydala by sie penetra, ale co jak co, PANCERZ!

Zagralem na koncie kolegi, bylem.jedna z niewielu VIII (IX tiery)

Jakos takcwyszlo, ze znalazlem sie vs. HMMMM KILKA IX

4500 dmg po wykryciu, lekko skatowalem (NA PUSTYNI o.O) i nie mogli mnie przebic

shoob.png

Opublikowano

Moja narazie najlepsza bitwa :D

shot012sv.jpg
Co do dziala to niestety katastrofa is 3 nie moge przebic w dolna plyte tak samo tigera II ale SP nadrabia to pancerzem kadlub nie raz od 9t odbije gorze jestj z wieza nalezy jakos ogarniac jak unikac strzalow w te rakietki ja jak narazie jako tako radze po skillu z t110e5 gdzie ma mega weakspot...
Opublikowano

Moja narazie najlepsza bitwa :D

shot012sv.jpg
Co do dziala to niestety katastrofa is 3 nie moge przebic w dolna plyte tak samo tigera II ale SP nadrabia to pancerzem kadlub nie raz od 9t odbije gorze jestj z wieza nalezy jakos ogarniac jak unikac strzalow w te rakietki ja jak narazie jako tako radze po skillu z t110e5 gdzie ma mega weakspot...

Hmmm... To twoja najlepsza bitwa, ale co z pozostałymi? Często ląduje na 9?

Słyszałem, że po ostatnich patchach losowania się pogorszyły, dlatego pytam.

SigCustomBG.png
Opublikowano

To nie są rakiety, i to jest martwy punt.

Pocisk może przez to przelecieć i trafić we właz.

A te "rakiety" to podnośnik hydrauliczny, bo ta płyta na lufie jest ciężka.

._.

Opublikowano

Na 9 ląduje tak rzadko, że prawie w ogóle, przynajmniej mój, co jest bardzo dobre bo ten czołg ma zajebiste problemy z przebiciem (wiadomo jak się poceluje w weakspota to wejdzie,ale 9 tierowi z większej odległości można possać ;x)

2815676267.png

Opublikowano

T26E4 losuje bardzo dobrze. Trafia on najczęściej na VIII lub jest w jedną z niewielu VIII. Żadko, ale zdażają się IX. Jeżeli chodzi i przebicie, czasem możesz mieć problem bo to tylko 170. Jednak i tak zawsze strzela się w weak spoty, gdzie problemu z przebiciem raczej być nie powinno. Mała penetracja, wynagradzana jest szybkostrzelnością. Dobrze zrobiony pershing, strzela ciut ponad 6s. Zarobki to ok. 30-50k na czysto.

Ku*wa rzadko.

T26E4 - beznadziejna penetracja, pancerz może być, ale na wieży jest jeden wielki weakspot w który trafisz nawet z 200-300m.

Opublikowano

Losowania znacznie się pogorszyły, bo dali mu cichego nerfa. Kilka razy już widziałem SPka na T10 i to bez plutonu, więc nic dziwnego, że się pyta. SP był słaby, tylko MM i Pancerz mu coś dawał, ale MM dostał cichacza i teraz to zdecydowany słabeusz.

Opublikowano

Najczęściej wrzuca go na VII i VIII tiery. IX bardzo rzadko.

Teraz rzuca go już na X

Bardzo rzadko na X

Rzadko na IX

Często bitwy same VIII

Dość często zdarzają się kilka VIII reszta VI i VII

shoob.png

Opublikowano

grając isu152 bardzo często widzę t26 pomiędzy IX a nawet X. Gdy stanie mi na drodze to nie ma strzału żeby w niego nie wszedł :D A on nawet niestety isu czasem potrafi nie przebić xD

4758463064.png

Opublikowano

@marvelus123 kupilem go chyba w srode o ile sie nie myle a isu przebic wcale nie jest ciezko

Na SPku jest ciężko.

Ta penetra to tak czy tak tragedia.

Kupiłeś go w środę, i się kłócisz, a ja już kilka razy widziałem go na X bez plutonu.

Dali mu nerfa do Matchmakingu i tyle :/

shoob.png

Opublikowano

SP to genialny czołg tylko że trzeba nauczyć się nim grać. Trzeba posiadać wiedzę o innych czołgach i ich weakspotach i będzie git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...