Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rozkręcenie serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś pracowałem nad projektem Metin2, jednak kosztowało mnie to kupę nerwów, a teraz mam dużo nauki. Postanowiłem do tego wrócić i podjąć wyzwanie dalszego projektowania serwera. Możecie mi powiedzieć:

- Gdzie najlepiej szukać sponsora?

- Gdzie najlepiej założyć konto na stronie która obsługuje płatności "Premium SMS"?

- Gdzie skutecznie reklamować zapowiedź serwera?

- Czy warto brać dużo osób do Teamu?(Grafik, Web, "Forumowicz", Technik itp. itd.)

Za odpowiedzi z góry dziękuję i daję plusiki :)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

1. Pisz na Forach takie jak MPCforum

2. PayPay (jesli chodzi ci o kody do is0

3. Na forum z dużą ilością uzytkowników

4. Nie wiem, zawsze wszystko sam robiłem ;)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Według mnie,najlepiej mieć 2 techników w razie czeg gdyby 1 nawalił drugi może naprawić, grafika,webmastera. Płatności polecam płatności - online.Niezła reklamę można zrobić na youtube i tutaj na mpcforum.Jesłi pomogłem daj lajka to nic nie kosztuje;x

Opublikowano

1. Pisz na Forach o metinie
2. PayPay lub inne takie przykladowe
3. Na forum w grze
4. To zależy od rekrutów czy ogary czy nie sprzedadzą bazy ci:D i nie będą rozdawać eq

5. Wiem że go nie ma ale ja napisze jak szukasz GM to ja mogę aplikacje napisać:D

saturax123.png

Opublikowano

Witam, kiedyś pracowałem nad projektem Metin2, jednak kosztowało mnie to kupę nerwów, a teraz mam dużo nauki. Postanowiłem do tego wrócić i podjąć wyzwanie dalszego projektowania serwera. Możecie mi powiedzieć:

- Gdzie najlepiej szukać sponsora? http://www.mpcforum.pl/topic/893917-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-serwerze/

- Gdzie najlepiej założyć konto na stronie która obsługuje płatności "Premium SMS"? PayPay

- Gdzie skutecznie reklamować zapowiedź serwera? W Dziale Zapowiedzi,YouTube

- Czy warto brać dużo osób do Teamu?(Grafik, Web, "Forumowicz", Technik itp. itd.) warto.

Za odpowiedzi z góry dziękuję i daję plusiki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...