Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cheaty

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Pytanie czy są jakieś cheaty bo juz mnie jasny szlag trafia jak gram walą przez ściane albo np podchodzi do mnie snajper i bez celowania i wali mi heda albo gościu ma 100/100 hp wale mu z snajpki równą setke a ten żyje i mi strzela 300+ i padam a sam żyje i ma 1/100 (0_o) LUDZIE NO KURWA JAKIŚ CHEAT MUSI BYĆ !!!

Opublikowano

co myślicie o tym ?

xxx/

Nie reklamujemy for, a ten cheat nie działa od bardzo dawna

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

co to ten Ssk Cheat?

Taki nie istnieje ;)

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

aaa! znam ten czit! To nie jest przypadkiem tak, że strzelasz kolesiowi w głowę, punktor markuje ci trafiony strzał i sam padasz od kuli tamtego gościa?

Jak tak, to czit, że ktoś dostaje head'a i mu nie odbiera HP, to się nazywa fachowo w ostatnich czasach "Lag" Cheat. ;)
taki typek ma pingo +300/+500. Sprawia to, że jak go zobaczysz, to on już zapewne jest za twoimi plecami i właśnie składa broń do wpakowania ci magazynka w łeb xD Albo taka sytuacja, że wychylasz się zza osłony na ułamek sekundy po czym niezwłocznie chowasz za nią i 1,5sek później dostajesz w głowę 1-3 pociski i giniesz. Też niezła sprawa i ten sam "czit"... :P

nie wiem czemu ale ostatnio cały czas mają jakieś problemy z serwerami, zaczęło się chyba jakieś 2-3 patche temu... -.-

Opublikowano

aaa! znam ten czit! To nie jest przypadkiem tak, że strzelasz kolesiowi w głowę, punktor markuje ci trafiony strzał i sam padasz od kuli tamtego gościa?

Jak tak, to czit, że ktoś dostaje head'a i mu nie odbiera HP, to się nazywa fachowo w ostatnich czasach "Lag" Cheat. ;)

taki typek ma pingo +300/+500. Sprawia to, że jak go zobaczysz, to on już zapewne jest za twoimi plecami i właśnie składa broń do wpakowania ci magazynka w łeb xD Albo taka sytuacja, że wychylasz się zza osłony na ułamek sekundy po czym niezwłocznie chowasz za nią i 1,5sek później dostajesz w głowę 1-3 pociski i giniesz. Też niezła sprawa i ten sam "czit"... :P

nie wiem czemu ale ostatnio cały czas mają jakieś problemy z serwerami, zaczęło się chyba jakieś 2-3 patche temu... -.-

Takie sprawy należy zgłaszać do supportu !

Więcej tutaj:

http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/pl-PL/community-news/index.aspx?c=tcm:46-96139-16&ct=tcm:6-231-32
1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

:/ a przez CE jakoś idzie na SH bo grałem runda sie zazeła TANSK i my juz idziemy tam w lewo na C a gosciu juz był u nas na tym lewie xD :/

Jak ma ulepszoną tarcze na Mk. III to sie nie dziw że juz tam był, bo tak sie da zrobić

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Pasjonat
Opublikowano

Jak ma ulepszoną tarcze na Mk. III to sie nie dziw że juz tam był, bo tak sie da zrobić

specem powiadasz ? (specjalista)

jeszcze da sie CE kase sobie zmienić na inna i mozna kupywać do woli :DDDDDDD

Opublikowano

specem powiadasz ? (specjalista)

jeszcze da sie CE kase sobie zmienić na inna i mozna kupywać do woli :DDDDDDD

Ciekawe niby jak w CE da się zmienić? Da sie tylko wizualnie ale nic za to nie kupisz. A jeżeli ten typek był specjalistą to na 100% miał cheaty lub ty za wolno biegłeś xD

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

Myślę że wszystko wyjaśniliśmy w sprawie nowych cheatów a tu sie tworzy dyskusja.

/Cls

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Myślę że wszystko wyjaśniliśmy w sprawie nowych cheatów a tu sie tworzy dyskusja.

/Cls

Bez powodu nie zamykamy tematów. Otwieram i proszę o kontynuowanie dyskusji, spekulacji i wszystkiego innego co wiąże się z tworzeniem miejsc/tematów do dysputy.

Rozwijamy dział panowie, piszcie dużo :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

to była ironia... nie ma takiego hacka do tej gry, po prostu miałem na myśli, że albo ktoś ma przeciążone łącze i mu laguje gra (mam nadzieje, że wiesz co mam na myśli) albo serwer jest przeciążony dlatego też wszyscy mogą mieć lagi... gość który opisał swój problem przyczynił się do skojarzenia go przeze mnie z problemem lagów w grze. też mnie irytuje fakt, że często ucieka mi typek z 1,5 lub 17hp'a, gdzie zabrakło mi jedynie 1 kuli by go sprzątnąć no ale cóż - ten "czit" z kolei nazywa się "pure luck" <If You Know What I Mean> ;)

Opublikowano

Nie mam siły już tłumaczyć jak się pojawią to zostaną wstawione do działu.

Nikt ci nie da inka do konkurencyjnego forum.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Wujek google nie gryzie możesz poszukać :)

A tak na poważnie musiałeś mieć laga

Też myśle że są jakieścheaty tylko baku sie opie****

nie pisz następnym razem o link do cheatu ponieważ cheatów takich które ci zadziałają nie ma

I polecam ci zrobić przerwe z gro :>

Ja grałem dwa dni ciągle przegrywałem i mam remont pokoju

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Opublikowano

Kurde czemu zaden hack nie dziala? a tak chcialem pograc w tego metina na hackach

Piękna sygnatura.

Ze 300x za duża.

Opublikowano

Gra na hackach jest bez sensu dzieci w wielku kilkunastu lat chcą być najlepsi we wszystkim.. w tej grze trzeba sobie samemu ogarnąć postać wbić 30lvl pozbierać kasę na jakąś broń i grać praktyka czyni mistrza ! przegrane mam już ponad 130h i nie odczułem jeszcze potrzeby cheatowania, wole wszystko zrobić samemu i dobrze się nauczyć grać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...