Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.6] Dwa nowe medale

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A medal drwala ? Bo albo mi się wydaje, albo go nie zobaczylem ?

Zły link wkleiłem. Poprawione :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Moim zdaniem to bezsensowne - w grze nie chodzi o niszczenie wszystkiego tylko o zwycięstwo poprzez okupację bazy lub zniszczenie przeciwników. Ale niech będzie. Dobrze by było, gdyby był jakiś event w związku z tymi osiągnięciami :D Tak poza tym - teraz na mapach będą latały nubki które tylko rozwalają drzewa i ozdoby -.-

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mogli to zrobić jako żart na 1 kwietnia bo tamten był słaby.

Teraz każdy będzie rozwalał drzewa i camperzy będą niszczyli jak chcą.

Opublikowano

Mogli to zrobić jako żart na 1 kwietnia bo tamten był słaby.

Teraz każdy będzie rozwalał drzewa i camperzy będą niszczyli jak chcą.

Im więcej będziesz miał medali drwala to tym większym noobem będziesz. Kolejny wyznacznik skilla^

76561198001815076.png
Opublikowano

Boshe... Xanter czy ty nie masz co robic ?? wkliac jakies bezsensowne filmiki. A i jszczo to był troll i temat z tymi medalami na forum wota został zamknięty więc po co robic copy na mpc ?? czyżby nabijanie postów ze strony modka ? ;)

Opublikowano

Boshe... Xanter czy ty nie masz co robic ?? wkliac jakies bezsensowne filmiki. A i jszczo to był troll i temat z tymi medalami na forum wota został zamknięty więc po co robic copy na mpc ?? czyżby nabijanie postów ze strony modka ? ;)

Dawno nie przeglądałem forum wota. Jak możesz to podeślij linka :)

76561198001815076.png
  • 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...