Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaką premke kupić ?.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pancerz jest o niebo lepszy ; ) Bokiem kontujesz , albo przodem i gitara tylko wieża jest słabiutka ; / bo 88 mm ale daje rade ;p Po za tym na takich tierah gra dużo niedoświadczonych graczy więc będzie ok :)

Opublikowano

Ja też się nad nim zastanawiam ,a jak wyglądają zarobki w porównaniu z np. KW-1 ? I czy wsztstkie 3 tanki mają takie smae zarobki?

Opublikowano

Ja z tych trzech, wybrałbym 4. Mam na myśli francuza 105 IeFH18B2 (arta IV tieru). Dlaczego ? Podobna gra nim to istna zabawa. Potrafi przypierdzielić za 40 albo za 400 :) Strzela co 8 sekund i jest ... pancerny. Mniejesze tiery mają problem z przebiciem jego 60 mm pancerza z przodu i z boku (tył 55). Ma bardzo dobre losowania i nieźle zarabia. W promocji kosztuje 750 zł, także pomyśl czy jak podoba ci się gra artą, nie zainwestowałbyś w niego.

Opublikowano

Ja też się nad nim zastanawiam ,a jak wyglądają zarobki w porównaniu z np. KW-1 ? I czy wsztstkie 3 tanki mają takie smae zarobki?

Zależy co na bitwie zrobisz, czołg nie ma nic do zarobków zależy jak grasz.

Ekhm, to teraz dylemat co wybrać T14 czy Churchill III bo t14 ma większe dmg i pancerz po boku lecz słabszy z przodu a churchill ma lepszy z przodu a gorsze dmg :/

Opublikowano

@up ale za to szybko strzelne działo a i zarobki na tych tierach są słabe lepiej zbierać golda na VIII tier bo na dobrych bitwach po 6 fragów prawie 3k dmg na czysto 30k tyle to kw-1 zarabiam a na premce po 55k.

Opublikowano

Churchlillek <3

Dlaczego?

Wiec:

Zaloge z rosyjskich HT mozna szkolic.

Szybkostrzelny (moj strzela co 1,9 sek.)

Dmg nie tragiczne (80 srednio)

Not bad pancerz (ogolnie)

ZAJEBISTY MATCHMAKING

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...