Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PolishWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

ostatnio pobrałem nowy serwer PolishWord

niestety kanały są cały czas off

na stronie głównej serwera widziałem graczy co mają już 99 lv

dlaczego ja mam kanały off a inni gracze nie??

HELP MEEEE !!!!

Opublikowano

Witam

ostatnio pobrałem nowy serwer PolishWord

niestety kanały są cały czas off

na stronie głównej serwera widziałem graczy co mają już 99 lv

dlaczego ja mam kanały off a inni gracze nie??

HELP MEEEE !!!!

Pobrałes latke ? Wgrales ja ?

Btw : Mas zjuz konto , bo mi rejestracja nie dziala

Opublikowano

Mozliwe ze antywirus zablokowal ci podczas pobierania i nie pobralo sie wszystko przez co client nie bedzie dzialal, pobierz rowniez wszystkie latki ktore sa w prezentacji/na stronie jesli wykonasz to na 99% powinno ci wszystko dzialac.

sygna1.png

Opublikowano

Łatka nowa jest wklejasz ją do folderu pack i ściagasz root który podali na mpc i działa wyszstko.

Opublikowano

Tak więc bez łatki ani rusz. Skoro dodali aktualizację to nie odpalisz prawidłowo.

Możliwe też problemy z internetem lub off serwera a informacje na stronce sie nie zaaktualizowały w co wątpie.

Opublikowano

Witam Przepraszam ale nie miałem czasu przeszukiwać całego mpc aby wam napisać co i jak :D ponieważ naprawialiśmy serwer.

1. Serwer jest jeszcze OFF z powodu kilku bugów związanych z expem, dropem, i innymi mniejszymi błędami.

2. Ponieważ nie mieliśmy gdzie ich zamieszczać tutaj na mpc. (Informowałem ludzi na YT i na gł. stronie)

3. Tak forum jest ważne ale nie mamy czasu aby teraz się nim zajmować mieliśmy ważniejsze sprawy dotyczące jak najszybszego uruchomienia serwera ;]

SERWER BĘDZIE ONLINE NAJPRAWDOPODOBNIEJ DZISIAJ. WSZELKIE INFORMACJE ZNAJDZIECIE NA STRONIE GŁ.

POZDRAWIAMY TEAM PolishWorld

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...