Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze

czaruś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co napisać mogę ale nie jestem pewien jak to zrobiłem napisałem że mi się udało ale nie napisałem że wiem jak to się na pewno robi

334qlo8.jpg
Opublikowano

to napisz jak nie napewno to sie robi mozna spróbować

Wiesz co napisać mogę ale nie jestem pewien jak to zrobiłem napisałem że mi się udało ale nie napisałem że wiem jak to się na pewno robi

Opublikowano

to napisz jak nie napewno to sie robi mozna spróbować

-Włanczasz fiddler
-Zaznaczasz breakpoint
-Zaznaczasz Rules>Performance>Simulate Modem Speeds
-Kupujesz klucz 1 szt na placu targowym
-W TextView zmieniasz dopisujesz - tam gdzie go dopisalem i zaznaczylem reloadToken=808b6e44936a0b48118fc8d7c121ffc2&todo=purchase&merchanttype=nonperishablegoods&ItemID=86&defaultListItem=&nonperishablegoods_86=1&detail_nonperishablegoods_86_merchantAmount=1&detail_nonperishablegoods_86_currency=pearls&detail_nonperishablegoods_86_price=-1425&detail_nonperishablegoods_86_confirmUpdate=Die+Kaufmenge+wurde+automatisch+angepasst.+M%C3%B6chtest+du+wirklich+fortfahren%3F&nonperishablegoods_86_workspace=1
-Replay z 450/460 razy
-Odznaczasz Breakpoint żeby było tam puste pole i Naciskasz resume
Jakoś tak to działa mi tak zadziałało
mi to tak działa i replay zrobiłem 300 razy i dało rade
nie za każdym razem wychodzi i lepiej około 450/460 to zreaplayjować :D (Replay) ja mam neta tylko 2 mb/s a wiec może dlatego nie zawsze jak robie replay około 300 razy
tylko mi to działa że 0 komentarzy ?
334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...