Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polish World Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Pewnie wiekszosci osob jak i mnie wyskakuje Twoje Konto jest zablokowane na serwerze PolishWorld. Czy ktos wie czemu tak jest?

Administracja to nie ogary 15 letnie ktore nie umieja zrobic serwa . Ale przeciez "Po wielu Miesiącach ciężkiej pracy w końcu udało nam się wystartować." Hmm ja juz widze te miesiace

Opublikowano

Witam . Pewnie wiekszosci osob jak i mnie wyskakuje Twoje Konto jest zablokowane na serwerze PolishWorld. Czy ktos wie czemu tak jest?

Administracja to nie ogary 15 letnie ktore nie umieja zrobic serwa . Ale przeciez "Po wielu Miesiącach ciężkiej pracy w końcu udało nam się wystartować." Hmm ja juz widze te miesiace

Możliwe że źle wpisujesz passy / Potwierdzenie rejestracji na e-mailu

805491408806070489277.png

Opublikowano

Witam Przepraszam ale nie miałem czasu przeszukiwać całego mpc aby wam napisać co i jak :D ponieważ naprawialiśmy serwer.

1. Serwer jest jeszcze OFF z powodu kilku bugów związanych z expem, dropem, i innymi mniejszymi błędami.

2. Ponieważ nie mieliśmy gdzie ich zamieszczać tutaj na mpc. (Informowałem ludzi na YT i na gł. stronie)

3. Tak forum jest ważne ale nie mamy czasu aby teraz się nim zajmować mieliśmy ważniejsze sprawy dotyczące jak najszybszego uruchomienia serwera ;]

SERWER BĘDZIE ONLINE NAJPRAWDOPODOBNIEJ DZISIAJ. WSZELKIE INFORMACJE ZNAJDZIECIE NA STRONIE GŁ.

POZDRAWIAMY TEAM PolishWorld

PS. co do 1 zalogowania się do gry musicie potwierdzić link który przyjdzie wam na emaila.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jesteś taki pro że ty nie masz chyba 10 lat.

Jakbyś czytał ze zrozumieniem i miał trochę oleju w głowie to wiedizałbyś że trzeba aktywować linka na poczcie :D

PS. mamy 20 lat nieogarku. Ciekawe czy dałbys radę zrobić lepszy serwer w krutszym czasie w 2-osobowym teamie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...