Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którego lapka ? ;]

Saguaroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim !!

Mam pytanie.

Planuję kupno laptopa. I teraz mam do was pytanie.

Który z tych dwóch modeli polecacie. Mnie kusi Bardziej Samsung co podałem link na dole, niz Asus.
Grafa 2gb to mnie kusi ale nie wiem czy dam rade posmigac w BF3 na MP.

SAMSUNG

http://www.komputronik.pl/product/180517/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Samsung_SERIES_3_NP350V5C_S08PL_12GB.html

ASUS

http://www.komputronik.pl/product/183041/Komputery/Laptopy_i_netbooki/ASUS_K55VD_SX023_16_GB.html

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

BF3 Multi na notebooku zaczyna się od i5, a najlepiej i7M i GTX660M np. Lenovo Y580.

Jak chcesz grać przy takim budżecie, to jedyne co Ci mogę polecić to stacjonarny.

Tu wlasnie chodzi o to zeby jak najmniej energii pobierac i zuzywac.

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Opublikowano

Więc Który Lepszy ? :)

Opublikowano

za dobrze to ja się nie znam na komputerach, tym bardziej laptopach, ale jeśli uparłeś się na któregoś z tych, to ten SAMSUNG wydaje mi się być lepszym :)

Opublikowano

To po co w ogóle cokolwiek piszesz?

Ten drugi lepszy - GT 610 jest wydajniejszy od radeona 7670.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że na gt 610 trudno będzie w coś pograć. Tak jak pisał sweet, szukaj jakiegoś z i5 i 660 bo te gt 610 to do niczego się nie nadają.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Tu wlasnie chodzi o to zeby jak najmniej energii pobierac i zuzywac.

Nie można mieć wszystkiego. Jeśli chcesz pograć za 2,200zł w BF3, to licz się z tym, że na laptopie nie da rady, a stacjonarny bez problemu poradzi sobie na Ultra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...