Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D a więc gdzieś od miesiąca zacząłem palić papierosy , mam do was pytanko , jakie macie sposoby aby palić tak aby nie śmierdzieć , chodzi mi głównie o ubrania , może znacie jakieś papierosy od których mniej śmierdzi , co polecacie robić aby ode mnie nie śmierdziało , szczególnie chodzi mi o otoczenie kolegów , ponieważ nie chcę aby wszyscy wiedzieli że palę , moi rodzice także nie palą więc jest mały problem z tym aby nie wyczuli :P , nie palę za dużo ponieważ walnę sobie dwa papieroski na dzień bądź dwa , palę dla odstresowania , więc dawajcie swoje propozycje co robić aby mniej śmierdzieć oraz aby ubrania mniej śmierdziały jak i ręce :P , proszę nie pisać abym przestał palić bo takie posty to mam głęboko gdzieś.

u6pv.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz palić, to przyzwyczaj się do tego, że zawsze będzie od ciebie czuć petami. Nie ma wyjścia.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli chcesz palić, to przyzwyczaj się do tego, że zawsze będzie od ciebie czuć petami. Nie ma wyjścia.

Wiem ,że będę śmierdział ale jakieś sposoby aby mniej po paleniu nie wiem może jakieś gumy bądź dezodoranty ?

u6pv.jpg

Opublikowano

Nie odbierz tego źle , ale głupotą jest palić .

Już tłumaczę.

Nie dosyć to śmierdzi od kogoś i ledwo da się to wąchać (właściwie to śmietnik lepiej pachnie) to po pierwsze .

Zęby Ci zżółkną od palenia i paznokcie to po drugie , a jak przestaniesz palić nagle zaczniesz tyć.

To była rada ode mnie.

Co do tematu to jak masz palić to e-papierosy. Od nich w ogóle nic nie czuć.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wystarczy się myć -.-, do tego jak przeczytałem to, to mam bękę jak mozna zacząc palić od miesiąca ?.

Wystarczy że wypsikasz się dezodorantem umyjesz zęby i sprawa załatwiona.

Ja paliłem przez 5-6 lat nie palę już 2 miesiące i cieszę się że mi sie udało to powstrzymać.

Opublikowano

• Urodziny:Kwiecień 13, 1998

Ja jebe to tyle w temacie.

Jest w tym coś dziwnego? To norma dzisiejszego świata. Nasi dziadkowie zaczynali palić w przedszkolu ;p

@top po prostu sie wypsikaj dezodorantem i weź jakąś gume. Ode mnie nigdy nie było czuć po jednej fajce.

Opublikowano

Co do papierosów dzięki który mniej śmierdzisz to polecam serdecznie West Ice.

Używaj owocowych gum do żucia i jakichś dezodorantów czy jakichś innych pachnideł i po sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...