Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF3 aktualizacja.

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dziś bf3 7 gb aktualizacji. Posiadam net 1mb/s, ale na origin pobiera się z x3 wolniej jak normalnie (steam, przeglądarka). Wie ktoś jak naprawić żeby pobierało się z full prędkością, lub czy da się z jakiegoś innego źródła pobrać tą aktualizacje?

Opublikowano

Kupiłem dziś bf3 7 gb aktualizacji. Posiadam net 1mb/s, ale na origin pobiera się z x3 wolniej jak normalnie (steam, przeglądarka). Wie ktoś jak naprawić żeby pobierało się z full prędkością, lub czy da się z jakiegoś innego źródła pobrać tą aktualizacje?

Innego sposobu nie ma a net 1MB/s to najwolniejszy jaki jest... Rewelacji nie ma i nie bd w pobieraniu... Nie da się przyśpieszyć pobierania :)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

To czytaj ze zrozumieniem następnym razem. Pobiera mi się na origin x3 wolniej niż normalnie. Czyli zamiast 120 pobiera się po 40. Na steam tak nie mam.

Opublikowano

To czytaj ze zrozumieniem następnym razem. Pobiera mi się na origin x3 wolniej niż normalnie. Czyli zamiast 120 pobiera się po 40. Na steam tak nie mam.

To czytaj ze zrozumieniem... Napisałem że nie da się przyśpieszyć pobierania... Zobacz czy masz włączone skype czy coś takiego co korzysta z neta i to wylacz...

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Innego sposobu nie ma a net 1MB/s to najwolniejszy jaki jest... Rewelacji nie ma i nie bd w pobieraniu... Nie da się przyśpieszyć pobierania :)

Gówno prawda, kiedyś (nie dawno) na moim osiedlowym necie była oferta 128 kb/s, i niektórzy do teraz jej używają.

To czytaj ze zrozumieniem... Napisałem że nie da się przyśpieszyć pobierania... Zobacz czy masz włączone skype czy coś takiego co korzysta z neta i to wylacz...

No nie rozumiesz do cholery że wszędzie mu się pobiera szybciej, tylko wolniej na origin?

Może mają przeciążony serwer, spróbuj później, po za tym mi zawsze wolniej szły aktualizacje.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ja za to mam net 5 Mb/s i normalnie leci około 580-600kB/s, a przez Origin leci różnie, tak od 800kB/s do 1,5MB/s.

Racja, pewnie przeciążone serwery, poza tym ostatnio robią jakieś prace na serwerach i battlelogu. Jak się zalogujesz to na głównej nawet pisze tam u góry po angielsku.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...