Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy kupić wszystko ?

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio kupiłem AC1 i mi się bardzo spodobało, oczywiście dzisiaj lub jutro przejdę całą grę ale mam pytanie czy dalsze części gry są tak ciekawe jak AC1 ? Czy opłaca się kupić wszystkie części ?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Opłaca się i to bardzo dalsze części już są lepsze od ACI ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jak jedynka dla Cb. jest fajna (dla mnie zbyt monotonna) to dwójka Cię rozniesie :> Brotherhood to już w ogóle... Tak samo Revelations. Ja jedynie się mogę lekko doczepić do trójki, spodziewałem się czegoś lepszego, ciekaweszego, ale tak to ok jest.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Kupuj, w moim odczuciu jedynka jest najgorsza spośród wszystkich w które grałem. (w 3 nie grałem ;) )

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Kupuj wszystkie gry są fajne , dla mnie 3 też ale niektórzy mają do niego mieszanie uczucia

mihcio15.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem to każdy Assassyn był fajny ale jeden miał więcej bugów , drugi mniej...

- Assassin's creed I - Owszem fabuła jest fajna i sensowna, ale te misje poboczne które się powtarzają tworzą atmosferę liniowości i szybko sięnudzi.

- Assassin's creed II (Razem z Brotherhoodem, Revalations) - Moim zdaniem NAJLEPSZA część. Wspaniałą fabuła i bardzo dobre dopracowanie, lecz bugi graficzne i ragdoll czasami psuje atmosferę gry, ale ogółem nie przeszkadza to: )

- Assassin's creed III- Gra ma fatalny engine graficzny, grafika jest owszem śliczna ale optymalizacja tej gry jest tragiczna. Fabuła jest ciekawa, lecz wiele ludzi twierdzą iż początek jest (tu cytat uwaga) "Z Dupy". Gra jest ciekawa ale niestety kiedy grałem pierwszy raz... gra mnie zawiodła. Miałem 70000 kasy, ale jedynie co mogłem z tym zrobić to ulepszyć statek... Ponoć DLC to regulują ale niewiem czy tak jest :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

Niedługo wyjdzie Black Flag jeśli byś chciał ewentualnie w niego pograć to najlepiej jakbyś znał poprzednie części więc polecam kupić całą serie, bo jest naprawdę epicka;)

yj4x.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej wyjdziesz na tym, jak kupisz Assassin's creed Anthology.

Pudło zawiera wszystkie części (AC I, AC II, AC Brotherhood, AC Revelations, AC III),

do tego fajnego steelbook'a, oraz 5 zajebistych litografik (osobiście oprawiłem je w rameczki).

Wersja na PC zawiera to wszystko i kosztuje 200zł (~80zł mniej niż osobno).

Wersja na konsole zawiera to wszystko + wszystkie dodatki i kosztuje 300zł.

Kupiłem i jestem super zadowolony. Polecam kupić, bo

Jak jedynka dla Cb. jest fajna (dla mnie zbyt monotonna) to dwójka Cię rozniesie :> Brotherhood to już w ogóle... Tak samo Revelations.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...