Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UpgradePC

Grzanowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam CPU Intel E1500 GPU GTX460 192bit 768MB Ram 2.5GB ddr2 Dysk ATA Nagrywarka ATA MOBO S775 (nie wiem jakie) CASE Jakiś staroć Firma SP(R?) Zaśilacz No name nie wiem ile w nie ma naklejki ;x chce wydać na niego 600-700 zł Będzie służył do gier typu BF3 LoL MoH Warfighter . Możecie podać mi części zeby te gry chodziłi z tym GPU (chyba jest dobre)

Opublikowano

Używki wchodzę w grę? Bo jak pod bf3, to cienko z funduszami. Jakby się uparł, to można zostawić to GPU i z jakimś tanim i5 będzie BF3 na średnich chulał przy 60 FPSach.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

tani i5 to wydatek min 500zł, ja tutaj bym wsadził jakiegoś amd 965 i kręcił do ~4ghz, do bfa 4 rdzenie to podstawa

gpu może zostać

EMPTY :C

Opublikowano

tani i5 to wydatek min 500zł, ja tutaj bym wsadził jakiegoś amd 965 i kręcił do ~4ghz, do bfa 4 rdzenie to podstawa

gpu może zostać

Ale ten Phenom to też używka, po O/C ma jedną wadę - kosztuje !

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=71874&s=70411&s=73677&s=73828

Coś takiego, do tego chłodzenie i O/C.

To jest minimum do BF3 przy stabilnym FPS w połączeniu z GTX ;)

Do tego jakiś HDD z allegro, byle by starczył. Bez nagrywarki będziesz się musiał obejść.

Skoro akcja argumentacja :D

Ze względu na 4 fizyczne rdzenie zestaw ten bardzo dobrze sprawdzi się w grach, które w pełni jest wykorzystują np. Battlefield 3 multiplayer dzięki czemu FPS będzie stabilniejszy, a rozgrywka przyjemniejsza.

Opublikowano

Na AM3+ wymienisz na FX'y, a na socket 1155, który już właściwie można uznać za zmarłego nie ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na AM3+ wymienisz na FX'y, a na socket 1155, który już właściwie można uznać za zmarłego nie ;)

Może i zmarł, ale procesorów wydali dość dużo pod ten socket i wybór oraz wydajność nadal będzie.

1156 - niby też już koniec, ale kto kupił coś mocnego nadal będzie zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...