Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SZTURMOWIEC czy MECHANIOR

MichuM4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanko w sprawie tych dwóch klas . A mianowicie mam do wydania 10500 k credistow i pytanie w ktorego bardziej sie opyla zainwestowac ? Powiem tylko ze Mechanik 22 lvl MP5+ stablizujaca ,powiekszone magazynki i zasiegowa a sztrum 20 lvl FAMAS i nemezis . W ktorego lepeiej zainwestowac i ktory tego bardziej potrzbeuje . Dodam ze obybdwom klasami mi sie zajebiscie gra .

E9mwj60.png

Opublikowano

Jak masz 10500 Credits to nie zrobisz dużych zakupów ...

Chyba że masz 10500 Founds to dokup dodatki do famasa, Vipery, jakąś lufe i celowni.

Opublikowano

Ja nie mowie ze chce jakies zajebiste zakupy. Po prostu chce zapytac w ktorego sie bardziej opyla zainewestowac. Szturmowi czy Mechanikowi to pomoze i wplynie na lepsze wyniki . a wiec?

E9mwj60.png

Opublikowano

Medyk odpada . Z deczka za wolny . AAA Czy zamiast tych dodatków pakiet ten za 7.999 podajrze o szturma sie nada?

E9mwj60.png

Opublikowano

Ja bym zrobił nową postać medyka i kupił brutusa, no chyba że masz to ja bym kupił szturmowi jakieś dodatki :D

Też mam podobne zdanie lepiej medyka.A jakie rzeczy masz na szturmowcu? Na przyszłość może spróbuj dropić m145 pustynne lub zwykłe.

Ja kiedyś zamiast nowej postaci to wydałem na double slota na 3 msc. i nie powiem wcale nie żałowałem ratio podskoczyło 0.50.Ale co innego credits.Raczej dużo nie zdziała. Za creditsy opłaca sie pt. trenigu kupywać.

Medyk odpada . Z deczka za wolny . AAA Czy zamiast tych dodatków pakiet ten za 7.999 podajrze o szturma sie nada?

Ale ty masz creditsy czy foundsy bo już nie obczajam.Medyk wolny ale duże obrażenia. Jak creditsy masz to oszcządzaj narazie.Ja to creditsy wydaje na strzykawki iczasami vipery na 1 dzien(medyk)

Opublikowano

No właśnie, wciąż nie wiemy czy masz credits czy Funds :D(10500k? Chyba 10500...). Jak Funds, to radziłbym w szturma wpakować, najlepiej Kreftdjur i na odpowiednim lvlu L85.

@Down

Nigdy nie wiadomo, kiedyś ktoś chciał kupić pakiet za creditsy i pytał czemu się nie da :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Omg to jest takie oczywiste, że funds...

Przecież sms za jakieś 24zł z groszami jest za dokładnie 10,5k.

Inwestuj w szturma, bo ma nemezis, a ta kolba się zawsze przyda.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Omg to jest takie oczywiste, że funds...

Przecież sms za jakieś 24zł z groszami jest za dokładnie 10,5k.

Inwestuj w szturma, bo ma nemezis, a ta kolba się zawsze przyda.

Ale napisane credits.W szturma lepiej jeszcze jak masz tam nemesis.

Opublikowano

Sory mój błąd FUNDSY .. Sorka . a jaka krótką broń polecacie i czy oplaca mi sie kupic za creditsy AEK do tych dodatkow z pakietu Krefjur . ? Ogarnia z tymi dodatkiami?

E9mwj60.png

Opublikowano

Sory mój błąd FUNDSY .. Sorka . a jaka krótką broń polecacie i czy oplaca mi sie kupic za creditsy AEK do tych dodatkow z pakietu Krefjur . ? Ogarnia z tymi dodatkiami?

Kup Kreftana jak masz famasa to kosiara. http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2792883689/847496741 .Gram famsem od 3 lvl.(paczka chyba z listopada)(http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2792883689/847496741)Dla mnie mechanik to shit.(Każdy gra tym co lubi)

Opublikowano

Ogólnie te dodatki z Kreftdjura są dobre do aeka i innych broni.

Jak masz ulepszać jakieś konto to szturmowca jak wcześniej pisałem

Opublikowano

to ja jedyny polece enginiera .... ;)

mam assulta z famasem i l85 i bostem i LEPIEJ mi się gra enginierem z samym AS-VALEM :)

enginier = na karkand/mashbur/ maynar karkand rush shurq rush ma najlepsze wyniki :) nna zwykłych wyciagniesz 7k+ na krótkiej rundzie .... wbij 21 i kup as-vala i może 2 slota :)/vipery kupić... assult ci się pewnie znudzi xD assult ma tą przewage że ma lepsze bronie ... choć i tak as-valem sobie poradze :)

YAY

Opublikowano

to ja jedyny polece enginiera .... ;)

mam assulta z famasem i l85 i bostem i LEPIEJ mi się gra enginierem z samym AS-VALEM :)

enginier = na karkand/mashbur/ maynar karkand rush shurq rush ma najlepsze wyniki :) nna zwykłych wyciagniesz 7k+ na krótkiej rundzie .... wbij 21 i kup as-vala i może 2 slota :)/vipery kupić... assult ci się pewnie znudzi xD assult ma tą przewage że ma lepsze bronie ... choć i tak as-valem sobie poradze :)

Nie rozumiem, jak można grać mechem na karkand itp gdzie nie ma dużo pojazdów.. :D Engineer najlepiej na Omanie :D A As-val to 4-5 killów i koniec ammo :D

Opublikowano

na omanie? to se exp na omanie mając nad sobą 2 debili campiących tylko w heli ;x 4-5killów i koniec ammo? a jak to jest że ja zawsze mam prawie ammo?:) 5 strzałow=1kill as-val ma 120 ammo .... więc na 12+ killi wystarczy spokojnie... potem zostaje pistolecik i padasz i od nowa.... na karkand wynik nie dojdzie do 100 puntków tych flag to już mam 3k expa.... troszke techniki i jesteś wszędzie najlepszy ...

YAY

Opublikowano

Ok dzieki . Kupilem pakiet do szturma . KUPYWAC AEKa jeszce ?. I na podwojnym slocie bym kosil z famasem i AEK ?

E9mwj60.png

Opublikowano

Jak chcesz. Famas jest very good,ale z Aekiem to możesz polatac. Ale dokup pistolet.

Opublikowano

@up jak kupił pakiet dla szturma to dostał reksia

Możesz dokupić aeka bo to nie jest taka zła broń, duże dmg na bliskim dystansie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...