Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mogę się jakoś odwołać i prosić o pomoc?

Arnold Boczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Za to, że mi net padał i po prostu nie mogłem wejść ponownie do gry bo to denerwowało 5minut gry - kick to nie próbowałem się już łączyć. Ze 3 gry opuściłem i wczoraj dostałem bana, którego dziś zauważyłem bo dostałem go o 23:00..

Treść to

Witaj, Przywoływaczu

Z niepokojem śledzimy wzrastający poziom dezertera na Twoim koncie ******. Pamiętaj proszę, że notoryczne opuszczanie gier lub nieaktywność podczas ich trwania ma nagatywny wpływ na Twoją drużynę oraz psuje rozgrywkę dla wszystkich graczy. Aby zniechęcić do takiego zachowania, musimy podejmować działania względem tych, którzy robią to często, poprzez nakładanie zawieszeń.

W związku ze wzrostem poziomu dezertera Twoje konto zostało tymczasowo zawieszone na jeden (1) dzień. Jeżeli doświadczasz jakichkolwiek niewyjaśnionych rozłączeń lub błędów w grze, skontaktuj się proszę z nami na http://support.leagueoflegends.com/ a z chęcią pomożemy Ci rozwiązać wszelkie problemy techniczne z którymi się borykasz.

Pamiętaj proszę, że jeżeli w dalszym ciągu będziesz opuszczać gry lub wykazywać podczas nich brak aktywności, na Twoje konto zostaną nałożone dłuższe zawieszenia, które ostatecznie mogą skumulować się zawieszenie permanentne.

Z wyrazami szacunku,
Wsparcie Gracza Riot Games

Czy mogę się jakoś odwołać? Wiem, że za kilka godzin dostanę unbana ale chodzi o to, że nie mam co robić, a zakładać drugie konto mi się nie opłaca.

I czy mogę ich zapytać jak zrobić żeby mnie nie wywalało? Bo oni piszą, że dostanę dłuższe bany, a nawet perma jeśli to się będzie powtarzać.

Owszem raz czy dwa uciekłem z powodu noobskiego teamu ale kto by się nie wkurzył z teamu, którzy staty mają 1/12/1 ?

photo261314.png

Opublikowano

Opuściłeś 3 gry w tym 2:

"Owszem raz czy dwa uciekłem z powodu noobskiego teamu ale kto by się nie wkurzył z teamu, którzy staty mają 1/12/1 ?"

Jedna z powodu błędów. Nie wiem o czym tu mowa, skoro sam wychodzisz sam otrzymujesz bany przecież to proste. Jeśli masz jakieś błedy/bug splaty napisz jakie lub do supportu ^^

ps. Nie dostaniesz odpowiedzi od supportu jeszcze dzisiaj nawet nie masz co pisać zresztą na unbana nie masz szans. Teoretycznie, jeśli często nie grasz, nawet jak to wina bug splatów to psujesz innym rozgrywkę, więc zawieszenie jest słuszne.

Opublikowano

Pomyśl chwile, ktoś z twojego teamu wyjdzie w trakcie gry to nie macie szans - wyjątek gdy jesteście nafeedowani albo enemy to całkowite nooby, ale w poźnej grze ta 1 osoba to jednak dużo ( bo wtedy już nic nie daje nafeedowanie )
po 2. zanim ci odpisze support to i tak miną 2 dni :)
po 3. jak masz wychodzić z gier przez neta to po prostu przestań w niego grać, prosze ciebie
mi neta też czasem wyłącza, ale wracam po minucie - dwóch i dzieje się to tylko raz, ew. 2 razy dziennie...
tak... zakładasz temat z głównym powodem twojego wychodzenia wychodzenie z gier:

a to, że mi net padał i po prostu nie mogłem wejść ponownie do gry bo to denerwowało 5minut gry - kick to nie próbowałem się już łączyć. Ze 3 gry opuściłem i wczoraj dostałem bana, którego dziś zauważyłem bo dostałem go o 23:00..

a potem piszesz, że 2 z tych 3 gier wyszedłeś z powodu noobów, a więc brawo - dostałeś bana SŁUSZNIE wychodząc z gry przez noobów dokładniej:

Owszem raz czy dwa uciekłem z powodu noobskiego teamu ale kto by się nie wkurzył z teamu, którzy staty mają 1/12/1 ?

i oczywiście, ty tworzysz ten noob team afcząc, a nawet jakbyś się odwołał to support nic nie zrobi, wiem jedynie, że za afk spada z czasem poziom "ostrzeżeń"

Opublikowano

Zanim ci support odpisze to cie automat odbanuje

Witaj, xxxxxx

Rozumiem, że zawieszenie konta może być frustrujące, zdajemy sobie sprawę, że czasami gracze nie mają wyboru i muszą opuścić grę. Ja również opuściłem grę kilka razy bo nie było innego wyjścia. Tym niemniej, gracze otrzymują zawieszenie jedynie gdy opuścili kilka gier w relatywnie niewielkim okresie czasu, a nie po jednym czy dwóch takich przypadkach - dlatego też niestety nie będę wstanie znieść tego zawieszenia.

Ostrzeżenia i początkowe jednodniowe zawieszenia są zamierzone jako bufor dla wypadków i zdarzeń, które mogą przytrafić się każdemu z nas. Ktoś kto jest ciągle rozłączany z gry wciąż otrzyma zawieszenie ponieważ niezależnie od przyczyny opuszczenia gry lub bycia AFK wciąż czynią rozgrywkę mniej satysfakcjonującą dla pozostałych graczy.

Twoje konto zostanie odblokowane zgodnie z datą podaną w wiadomości gdy próbujesz zalogować się do klienta gry League of Legends. Zawieszenie kończy się o ten samej godzinie jak ta w której się rozpoczęło, ponieważ zawieszenia działają w cyklu 24 godzinnym. Twój poziom Leaver Bustera będzie się obniżał im więcej gier bez opuszczenia rozegrasz.

Jeżeli masz problemy z ciągłym wyłączaniem się gry, możemy być w stanie Ci pomóc. Nie będziemy w stanie usunąć Twojego zawieszenia ale być może będziemy w stanie zapobiec jemu w przyszłości.

Tutaj uzyskasz więcej informacji na temat Leaver Bustera:
https://riotgames.zendesk.com/entries/21205676-opuszczanie-gier-leaverbuster-faq

Przepraszamy z wszelkie niedogodności. Daj mi proszę znać jeżeli masz jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości.

Pozdrawiam,
BScythe
Player Support Riot Games

FAQ

Czy możecie znieść moje zawieszenie?
Nie. Nie ma powodu, dla którego mielibyśmy znieść lub skrócić twoje zawieszenie przez Leaver Buster.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...