Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy zrobić serwer full survival bez frakcji?

full survival  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz serwer full survival (jak singleplayer)

2. 2. Czy chcesz aby na serwerze by?a autorska mapa ze zmienionymi drzewami itd ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jako że "rynek" minecrafta zapchany jest serwerami Wojny frakcji (ja też sam go mam :)" pomyślałem żeby zrobić zwykły serwer survival [diaxy z rudy, bez blokowania skrzyn itd] tylko że z wzmocnionymi potworami ? oczywiście sloty standardowo koło 20.

Napiszcie co o tym myślicie :)

PROSZĘ NIE PISAĆ ZE SERWERY TEGO TYPU JUŻ SĄ![są ale jest ich mało]

I może jakaś autorska mapa z innymi terenami (większe drzewa itd)

Opublikowano

Dobry pomysł, ale slotów mogło by być więcej 40/60 ;)

I żeby te potwory były naprawdę dosyć mocne ;]

surprise motherfucker

Gość michal12386
Opublikowano

fajny pomysł ale taki czysty survival to nie lepiej aby na tym survivalu był worldguard, factions, jobs i lwc tyle wystarczy do dobrej zabawy ^.-

i większe drzewa (duże biomy ;P )

Opublikowano

własnie o to chodzi żeby nie było /spawn /factions /lwc i mocne potwory (mozliwe ze zrobie tez bossy) :)

Opublikowano

ten survival mógłbyś dodać że za jakieś itemy masz Clan który ma cuboid 50x50 :)

dodać autorskie mapy wielkie drzewa jakieś pustynie inny generator jak (TerrainControl) i ustawić jakieś wieże a w nich ciekawe itemy :) i można niszczyć.

Border tak z 4k a slot 50-70.Jeśli drop z rud to anty-x-ray :)

Opublikowano

Prawdziwy survival byłby mile widziany, ciągle widuję serwery, które przedstawiają się jako 'survival' lecz w rzeczywistości bliżej im do freebuilda.

Czysty survival bez działek, teleportów i innych psujących klimat pluginów to coś czego szukam, taki gdzie budując własny dom co parę minut oglądasz się, mając nadzieję, że nie zobaczysz syczącego creepera czy innego stwora....

Ja osobiście wolałbym raczej taką rozgrywkę w mniejszej ekipie, koniecznie z WL i dojrzałymi ludźmi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...