Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ru - > EUNE / EUNE - > Ru

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze.

przenosząc się na ru, moja dywizja była identyczna jak na eune. teraz przenosząc się na eune, a riot mówił, że skoro ten sam serwer i to samo było, to powinno być na odwrót, liga została mi cofnięta o +100 lp + series. czy to normalne? skoro to samo było, to czemu teraz niby nie jest? k.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Skoro przenosisz się z serwera na serwer powiedzmy .. 1 raz to zostaje Ci wszystko ( + dostałeś chyba te skiny z RU ) .

Bo myślę że przeniosłeś się tylko po skiny / postacie , mogę się mylić no ale większość po to się przeniosła .

( I Myślę ) nie wiem czy tak jest bo słyszałem że przenosząc się jednak się coś tam traci no i widocznie straciłeś.

Wiem że mój post za dużo Ci nie pomoże ale słyszałem że się coś traci ( Nie wiem co ) najwidoczniej Pkty.

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Opublikowano

Hmm to dziala tak ze kiedy jestes przykladowo w srebrze 5 z 0 pkt i nabijesz sobie kilka przegranych, przeniesiesz sie na inny serwer to w tedy wybiera ci lige odpowiednia do twojego w/l ratio. Moze masz rankedy na - i spadles?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...