Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]tristana

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam pytanie.czy tristana to dobry adc.zrobilem dzis nowe konto na nordicu ale wiadomo jak to jest z ludzmi z 1 lvlami. wychodzi sie z statami 20+ do 0.poszukuje jakiegos fajnego adc na rankedy.tristana dobrze mi sie gra a popatrzylem na strony counterpickow to contruje ona wiekszosc adc.co o niej myslicie.pozdrawiam

Opublikowano

tak jest bardzo spoko dzięki zasięgowi. po prostu bezpieczny harrash, dobry escape mechanism i b dobry ult. (tyle że single target). renewable jump po killu i asyscie czyni cie mobilnym i boost do as masz. b. dobra postac

Opublikowano

Tristana to bardzo mocny pick, countruje między innymi jedną z najczęściej pojawianych się postaci na wyższym elo, czyli varusa. Jeśli nie idzie ci w early to wystarczy, że będziesz farmił a w late będziesz maszynką do zabijania.

Opublikowano

Pytałeś się o adc czyli sama ci wychodzi odpowiedź ale jak tak popatrzeć to ap nie jest zła ale lepsza jest adc

Opublikowano

Tristana pod AP mocne dmg szczegolnie na adc w+e+r i adc nie ma ale pozniej dlugie cd a jak skoczysz do tf to raz dwa i ciebie nie ma

Pod AD o wiele lepsza , szczególnie jak gram z kolegą i on na supie talonem od 3 levela fb dla nas :) przewaznie ks ale linia zdominowana :)

Opublikowano

AP - Mid

AD - Bot

Co tu dużo pisać :D.

AP - Ma ładne dmg , oczywiście nie od razu + ma dodatkowy taki prawie ignite na linii bardzo pomaga.

Na bocie zresztą też jak jest pod AD.. zawsze coś rzucić w enemy takiego słabego ignite zawsze coś tam mu HP weźmie.

a co do niej adc to grałem na low lvl i wygrywałem większość gier , oczywiście zachęciło mnie wtedy jej zasięg (genialnie to zrobili).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Na Topie gniecie też, maksujesz sobie E, i harras AA-E-AA jak ktoś doskoczy, robisz W i git :D

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Na Topie gniecie też, maksujesz sobie E, i harras AA-E-AA jak ktoś doskoczy, robisz W i git :D

właśnie zagrałem rankeda na topie miałem garena feednołem się na nim na staty 8-1 ;p dzieki temu robiłem potem już miazge z reszty ranked wycarrowany ze statami 29-3 :P

gra na topie to bardzo dobry pomysl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...