Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp wojem 70-75

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak długo trzeba expić zeby wbić wojem body z 70 do 75lvla w v2 na szponach z buffem biorę całą komnatę i latam dookoła jeszcze.
Bedę miał PD z IS + mogę kupic kilka PD od ludzi :)

I czy PD z IS+pd na godzinę kupiony się zszumują dając 100 expa?

Proszę o pomoc :)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Zalezy tez od dedania . Ja Mentalem od 65-70 z bufem calego spota bralem i zeszlo 5 dni po 3 godziny - z pd z is

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

To wszystko zależy ile razy padniesz ( proponuje medale smoka zakupić żeby PD nie tracić ) , oraz od tego ile razy ktoś ci sksuje na spocie . Myśle że po 5h dziennego nawalania na maxi maxi spocie powinieneś wyrobić się od 4 lub 5 dni.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

A ile mniej wiecej defa defa potrzebuje taki bodziak, żeby ustać?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

To wszystko zależy ile razy padniesz ( proponuje medale smoka zakupić żeby PD nie tracić ) , oraz od tego ile razy ktoś ci sksuje na spocie . Myśle że po 5h dziennego nawalania na maxi maxi spocie powinieneś wyrobić się od 4 lub 5 dni.

f3cb354554_serio_ja_pierdole_.jpg

Opublikowano

A ile mniej wiecej defa defa potrzebuje taki bodziak, żeby ustać?

Jesli chodzi o obrone to masz ok. 600(ze zrobionymi pamiatkami) jeszcze gdybys mial swiadectwo np. lwa to bys wybral bonus 150 defa. To w sumie 750 defa(okolo) wiec powinno Ci starczyc.

Przepraszam za błedy... :-)

Opublikowano

1.Masz PD 1h + PD 30min One się sumują

2.Zajmie Ci to ok. 1-2 dni nałjafofania

Jeszcze zależy co dla kogo to nołlajfienie, bo dla jednego nołlajfing to 5 godzin a dla mnie 17.

@TOPIC PD się sumują, potrzebujesz ok. 550-600 defa + 10% do pż a wyexpisz w 20-25h.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

na 100% expa zajmie Ci to 2/3 dni max...

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Dzięki wielkie :)

łapcie lajki, wasze rady mi się przydadzą :D

Można ZAMKNĄĆ

Pozdrawiam.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

PD sumują się. Jeśli będziesz grał 5h+ dziennie to powinieneś wbić ten 75lv w jakieś 4dni.

Dzięki wielkie :)

łapcie lajki, wasze rady mi się przydadzą :D

Można ZAMKNĄĆ

Pozdrawiam.

Więc zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...