Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Złote noobki League Of Legends ^.^

Gorillaz PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema postanowiłem zrobić śmieszny temat ma on się tyczyć ludzi którzy robią z sb. pajaców ( Lekko mówiąc / pisząc )

Regulamin :

1.Wstawiamy SS

2.Nie spamujemy w temacie ( Only ss ) , nie potrzebny spam będzie raportowany :)

Więc zacznę

ss1. :

MID OR TROLL Zawsze spk :D

35lr7o.jpg

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Opublikowano

z1yc6i.jpg

tutaj widzimy smieszne zdjecie z pajacem w roli głównej, mam nadzieję, że nie złamałem regulaminu i nie jest to spam? to dobrze

@down
przecież napisałeś, że wstawiamy zdjęcia ludzi, którzy robią z siebie pajaców... to nie jest spam - zastosowałem się do regulaminu jak i tematyki, poza tym też obraziłeś kogoś na tym zdjęciu, które Ty wstawiłeś i mam nadzieję, że kiedyś on Tobie też... poprzestawia w łepetynie co nie co

patrzcie ludzie co za hipokryta! napisał, aby wstawiać ludzi, którzy robią z siebie pajaców, ale jak jego wstawi się do własnego tematu, to od razu wielka afera! no niesamowite
ps. report za niepotrzebny spam

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

z1yc6i.jpg

tutaj widzimy smieszne zdjecie z pajacem w roli głównej, mam nadzieję, że nie złamałem regulaminu i nie jest to spam? to dobrze

Idź ty się lecz bo widzę że masz pustą banie jak Ci się nudzi to idź matke podglądaj albo siostrę owcoje*co.

Mózg gimbazy jak widać pana @UP ( Chociaż nie mam nic do gimnazjum ponieważ sam do niego kiedyś chodziłem i nie każdy jest poje.... jak widać kto ) , nie wiem po jakiego ch.. mi tu spamujesz jeżeli Ci się nie podoba po prostu nie patrz czy to takie trudne ? chyba że nie masz mózgu.

PS: Wiem że Polska to poje... kraj ale nie wiedziałem że aż tak żeby w każdym temacie ktoś kogoś wyzywał za nic to ja nie wiem , widać niewychowane a jak wychowane to w patologii .Zanim coś napiszesz zastanów się 100 x do kogo piszesz , bo uwierz mi kiedyś do kogoś tak napiszesz i dostaniesz porządne wpi... i życzę Ci tego dresie przez neta :)

Ok , szkoda czasu na takiego płaza PIS YO.

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...