Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisze tutaj, żeby poradzić się was czy to błąd łącza czy kompa czy coś innego. Od 2 dni mam lepsze łącze internetowe. Wcześniej gry patchowały/ ściągały maksymalnie 130 kbps. Teraz średnia to 700-800 lecz dochodzi do 1300 kbps. 4 dni przed nowym łączem coś mi się z lolem stało nie chciał się właczyć i wgl. Gdy było nowe łącze ściągnąłem lola włączyłem. Gram i zaraz. Błąd połączenia z serverem odzyskiwanie łącza. Lub coś takiego. Nie mogłem się ruszyć ani nic. Wcześniej na słabszym łączu lol normalnie śmigał czasami się ciął. Ale mogłem się ruszać uciekać itp. Może trochę wolniej, ale mogłem się ruszyć. A teraz nic. Z kompem raczej nic się nie stało. Chyba nic się nie zmieniło.

Możecie pomóc.

Pozdrawiam Maciek.

P.S Nie bardzo wiedziałem gdzie ten temat wstawić to chyba najlepszy.

Opublikowano

Może po prostu tracisz połączenie z internetem ? Zadzwoń do dostawcy i o tym pogadaj :)

Opublikowano

Wczoraj też miałem podobny problem, jako, że mi wyłącza w niektóych dniach neta na minute, ale wczoraj to było dziwne, no ok, normalnie mi rozłączyło połączenie - odnowiło się "tak jakby" ale nie mogłem chodzić i niby ja miałem 1 lv ( mimo, że tak naprawde miałem już 13 i dużo itemów ) reszta z teamu miała te 14-13 lvle, opróćz sejuani która też miała 1 lvl ( u mnie! ) i musiałem resetować całego lola, ale to mi się zdarza rzadko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...