Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Free Perm XM8 ?

suzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym was o cos zapytac ... mianowicie zalozylem nowe konto dostalem tam xm8 itp za free na 7 dni i gralem gralem gralem i 7 dni minelo i sprawdzalem w is i do konca xm8 zostalo mi 3 min i wbilem do gry gralem na deathmatch i czas sie skonczyl dla xm8 i nie zniklo poprostu bron bez czasu na zawszEEE!!! Wylogowywalem sie i tak nie znikla :) mysle ze to bedzie ciekawa wiadomość dla innych :) Pozdrawiam.

ahaa... i jeszcze 2 pytka... czy ktos cos takiego wynalazł i co to ma znaczyc ;d

xSh4ndyx.png

Opublikowano

To jest bug... zostało Ci na 1 godzinę czyli 59 minut, minut nie wyśiwetla więc zniknie po godzinie :)

#Edit, albo sekundy, już nie wiem.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dodam tez ze jak bedziesz gral ta bronia na mapie to moze Ci z crachowac gre tak jak przy rzucaniu m14.

Wyskoczy Ci komunikat Party program detected.

Ps. Jest taka mozliwosc ale nie musi oczywiscie, dodam tez ze mojemu koledze zbugowal sie famas gold, jak kupil na miesiac skonczyl mu sie jakies 2 tyg temu i

do tej pory go ma, zobaczymy co z tego wyjdzie..

#edit famas zniknol...

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

ja na care package wylosowałem 90 dni famas navy camo, chociarź nie da sie go tak źdobyć XDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...