Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Nie polecany polski serwer

Dymoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer nazywa się Polandia.

Administrator serwera który kicka za dobrego skilla : http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2390030015

93r ratio: 0.97 NAJS.

Link do serwera:

1.http://battlefield.play4free.com/en/bookmark/server:0eddf56e-978b-4a8c-b1f4-032743d7a2a9

2.http://p4f.nodester.com/servers#q=Polandia

Dobra teraz o adminie:

Chyba największy tzw. founds noob jakiego widziałem l85a2,pecheng ratio poniżej 1.00 BRAWO i wysoka kultura osobista.

fh3916.jpg

mfvk7q.jpg

Dobra rozumiem jego serwer ale zasady to zasady!

Opublikowano

No sorry ale cię nie rozumiem jego serwer może robić co chce banować, kickować etc etc.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

No sorry ale cię nie rozumiem jego serwer może robić co chce banować, kickować etc etc.

Tak wiem każdy robi co chce ale są zasady i powinien się ich trzymać w rules jest gdzieś napisane? Nie zabijaj admina?.Dlatego nie polecam tam wchodzić jeśli masz skilla.

Opublikowano

Tak wiem każdy robi co chce ale są zasady i powinien się ich trzymać w rules jest gdzieś napisane? Nie zabijaj admina?.Dlatego nie polecam tam wchodzić jeśli masz skilla.

Nie dostałeś kicka za skilla tylko za strzelbe na logike strzelby są zastrzeżone na 90% serwerach.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Nie dostałeś kicka za skilla tylko za strzelbe na logike strzelby są zastrzeżone na 90% serwerach.

Mnie nie zkickował tylko kolege z którym gadałem na team speaku ,później nie bylo !k tylko pojawił się problem z twoim połączeniem(ban?) .Sam wejdź na serwer i go zabij np. z heli 5 razy.Zobaczysz sam.

Opublikowano

Mnie nie zkickował tylko kolege z którym gadałem na team speaku ,później nie bylo !k tylko pojawił się problem z twoim połączeniem(ban?) .Sam wejdź na serwer i go zabij np. z heli 5 razy.Zobaczysz sam.

Hah nie znasz się na grze i tyle problem z połączeniem to nie kick przez admina

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Jego serwer. Kupił go na własność więc może wam nawet kazać ustawić się w rządku i wystrzelać, a jak nie to kick :D. Na stronie EA nawet piszę "kup serwer i niech inni dostosują się do twoich zasad" nie musisz tam grać do tego ze spasem-12 więc wiesz.

Opublikowano

Może oszczędźmy tego wszystkiego sobie i od razu napiszmy, że wszystkie polskie serwy to dno i wodorosty...

Chcesz sobie pograć to idź na jakiegoś amerykana i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Może oszczędźmy tego wszystkiego sobie i od razu napiszmy, że wszystkie polskie serwy to dno i wodorosty...

Chcesz sobie pograć to idź na jakiegoś amerykana i tyle.

No fakt.Już wole na Niemieckich bo tam pogram z dobrymi graczami.

@ Baku. i tutaj sie mylisz

Jeśli masz kicka pojawia sie komunikat pojawił się proble z twoim połączeniam i wywala z serwera.Czasami kickaja przez konsole nie ma komunikatu.

Opublikowano

Sorry,ale skoro to jego serwer i jego zasady to niech lepiej założy hasło na serwer i będzie wszystko ok i niech sam tam sobie rządzi jak tylko życzy,ale on niestety to ten serwer publikuje czyli robi serwer publiczny i jeszcze ma później pretensje,fochy itp,a ty dostajesz bana za nic i jakby nie było jesteś później zanotowany w systemie.

Opublikowano

Przynajmniej nie gram na polskich serwerach, za dużo noobstwa. Prosisz o ammo, inni nic. A ode mnie drą japę, żeby dać apteczke. Już wolę nitroserv czy i3d.net. Ale tamten koleś latał za spasem,na wielu serwerach za to kick. Przykład: dostałem bana na serwie t4g za to, że nie miałem poziomu od 10 wzwyz. Nic nie pisało.

@offtopic

Grałem w bfh, royal to były tankcampy. Ale w regulaminie pisało, ze to zabronione. Napisalem na czacie, tamten się zdenerwował i coś napisal. I od razu go kickneli.

200 post!!! :D

Opublikowano

No fakt.Już wole na Niemieckich bo tam pogram z dobrymi graczami.

@ Baku. i tutaj sie mylisz

Jeśli masz kicka pojawia sie komunikat pojawił się proble z twoim połączeniam i wywala z serwera.Czasami kickaja przez konsole nie ma komunikatu.

Nie znasz się i tyle sam miałem serwer i wiem co i jak.

A jeśli ci sie serwer nie podoba to po prostu nie graj szczególnie ze strzelbą.

Powiem ci tak nie sadzę by na jakimś serwie nie kickali za zabijanie admina bo ja wbiłem na serwer DE i mialem 12/1 to już kickał admin

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Niestety admini czasem nie są sprawiedliwi ...

Kiedyś na sharqi rush admin naprawiał sobie apc (lav-25) a ja go zabiłem to dostałem bana za to, szkoda słów ale co do shutguna to gra nie jest sprawiedliwa, leci gościu z karabinem a ty raz na niego i zgon, inni nie mają szans

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...