Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EruriS.Pl

Baunty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam pytanie odnośnie serwera EruriS.Pl

A mianowicie , czy ten serwer będzie jeszcze ON-LINE :)

Serwer jest off od paru dni , forum również :(

Jedyne co jest to Stronka główna , ale tam nic nie ma :(

Czy Ktoś wie czy serwer będzie On , czy off na zawsze :)

Będę wdzięczny za odpowiedzi w komentarzach :)

Nagrodzę ,, Lajkiem '' xD

Jeśli znasz Server Metin2 ,taki jak NovaMT2 hard moze Medium .. Max lv 99 , 125 ..

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

Tego nie wie nikt.

Najwięcej dowiesz się w ich Publikacji i tej stronie.

Jeżeli będą reanimować serwer na pewno będzie im zależało na graczach i poinformują.

Opublikowano

Tylko , ze admin tego serwa totalnie go olewa i od początku serwa ani razu sie nie odezwał ..

Tylko GM coś próbował robić , a słyszałem plotke , że BoskiHenio odszedł juz z posady GM'a i lipa :(

Jeśli znasz Server Metin2 ,taki jak NovaMT2 hard moze Medium .. Max lv 99 , 125 ..

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

Warto , Warto ;P

4x 250lv z EQ ;P

Jak włączą to trzeba od razu eq wymienić za eq na innym serwie ;D

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

Siema pytałem się założyciela serwera przez YouTube i mają jakiś problem z hostem :D i z silnikiem a forum nie działa bo nie zapłacili :) prawdopodobnie ponowny start za około góra 4 miechy lub serwer off na zawsze :( jestem w ciągłym kontakcie z HA=założycielem

Opublikowano

Gratuluję szanownemu Sequence adminowi Eruris'a, że wypiął się gołą dupą na swój serwer i jego graczy ! Serwer będzie off na zawsze, przykro mi... Sam tam grałem.

Proszę przeczytajcie to co napiszę poniżej o azmalu !

Parę miechów temu, istniał jeszcze taki serwer jak Emperius. Powiem wam, że takiego zaje*istego serwa jeszcze jak żyję nie widziałem, dosłownie zaje*ioza ! Zgadujcie co się stało ? Serwer był raz off, raz on. W końcu serwer był off przez 3 dni. Wbijam na stronę główną serwa i piszę mi notka z hostingu, że nie zapłacono za hosting. No ku*wa... Wtedy wbiłem na forum serwera (wpisałem w google forum emperiusa, stąd wbiłem -.-) i wraz z innymi dyskutowaliśmy co będzie z tym serwerem Niektórzy pisali, że admin pewnie za plecami robi inny serwer. Moderator forum brnął jak poyebany w gównie wmawiając nam, że niedługo admin zapłaci i serwer będzie on. Ok... Minął tydzień. Patrzę forum off... <facepalm> Po 2 dniach chciałem sprawdzić czy może działa, wbijam na stronę główną, a tam jakiś ku*wa AZMAL ! WTF ?! No i jednak osoby piszące wtedy na forum, że admin za plecami robi nowy serwer miały rację. TAK SIĘ KU*WA NIE ROBI ADMINI !!!

ae8pc4.jpg

Opublikowano

W takim razie czekamy na inny serwer Divinopodobny . A co do erurisa fajnie się tam grało przez 3 pierwsze miechy , później totalna olewka , bugi , od zasrania botów . A co do tych , którzy płaczą za EQ ... każdy serwer z czasem pada ten i tak nieźle się trzymał i to jeszcze z Seq jako GA .

Opublikowano

Szkoda , serwer był Fajny , przyjemnie się grało :)

Myślałem żeby zagrac na Divine World , ale słyszałem , ze tam co 2 gracz ma zbugowane eq ...

Więc trzeba szukac innego serwa , albo najlepiej odpuścić wgl Metina :D

PS. Teraz Pompa z tych co wydali na Eq Maru po 500 zł xDDDDDD

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

PS. Teraz Pompa z tych co wydali na Eq Maru po 500 zł xDDDDDD

No beeeka :D. Mi się wydaje, że Sequence specjalnie zbugował tą mapkę by nie mieli gdzie dropić ulepszaczy i żeby kupowali w IS. No bo admin który w ciągu paru miesięcy nie umie naprawić dropu ulepszaczy, czy nie wydawało wam się to zbyt dziwne :D ?

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Wszyscy dobrze wiedzieli , ze WP nie zostanie naprawione , bo sam BoskiHenio to pisał ;D

Ale serwer był fajny i szkoda tylko czasu , który na nim straciłem , można by od razu szukac innego :)

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

i serwer , forum oraz stronka off na zawsze ;]

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

A czego się można było innego spodziewać ^^

Padł więc nie ma co już drążyć tematu.

Sequence teraz postawi nowy serwer na którym zapewne historia po raz kolejny zatoczy błędne koło ^^ bo przecież trzeba na czymś zarobić ;d

sygnaturkaks.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...