Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Najtańszy hosting serverów MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz prawdziwy hosting gdzie jest 0 lagów?
Polecam Cihttp://disconnect.pl/
Mają ItemShop co sprawia łatwość w zarządzaniu, WYSOKIE STAWKI SMS, webFTP, Harmonogram zadań, szybki kontakt, każde przedłużenie daje +5 dni gratis, darmową bazę MYSQL! POLECAM!

Opublikowano

Czym droższy tym lepszy :> Gdy tańszy to Śmieć *(Zależy Od Hostingu)* Ja Ci radze zebrać jeszcze te parę groszy i włożyć w coś lepszego , Smoking !

Opublikowano

Słuchaj.Jeżeli naprawdę chcesz dobry hosting dla większego serwera polecam ci : mineserv.eu dobry hosting polecam.

A jeżeli chcesz go do grania z kolegami to moze : fpsmax.pl tani hosting lecz słyszłem że ma kilka wad.

sygn2.png

Opublikowano

Oczywiście sprawdzić www.disCONNECT.pl :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Zapraszam do sprawdzenia naszej oferty na CraftHost.pl. Jesteśmy dla tych którzy cenią sobie wysoką jakość a mimo to oferujemy serwery po przystępnych cenach, do tego ciekawe promocje.

Opublikowano

Craftserve.pl jestt najdrozszym

Ja polecam pixelteam.net ;]

PixelTeam to gówno ... Są straszne lagi jak wgrasz duzo pluginów albo jak odpalisz dużo tnt.Miałem tam serwer 2 razy nie polecam!.Tak samo Ycraft.

36497.png

Opublikowano

Ja tam od kilku dobrych miesięcy hostuję na pukawka.pl tylko 1.6 zł za slot, co nie jest aż tak drogo, ale za to działane serwera oceniam na BDB :) W dodatku dla mnie mają przystępny i intuicyjny panel zarządzania :) I 10x lepszą bazę danych niż craftserve.pl

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

Opublikowano

FiberHost.pl

• Tanie serwery
  • Item Shop
  • Baza Danych
  • Dobre parametry stosunkowo do ceny
  • Niskie ceny
  • Czeste promcje
  • Bardzo dobry kontakt z BOK
  • Mozliwosc dokupywania ram, etc;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...