Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzyneczki

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodze w do rooma Defense to na start są do wyboru nagrody,lecz po zakończeniu ich nie dostaje,jedynie te 3 za przejscie.O co chodzi?

Opublikowano

Masz tam napisane za co sie dostaje nagrody,

np. masz tam od tylu do tylu pkt dostajesz 1 supply box, od tylu do tylu 2 supplu boxy itd itd. jedyna nagroda najceniejsza jest jak ukończysz zabiając nemesisa, czyli musisz wyczyśćić całą mapke defense. W sumie masz tam w grze wszystko napisane co i jak. A jeżeli nie wiesz gdzie szukać nagród to wejdź w Fortune Depot i druga zakładka, tam masz i nagrody za tickety, za buy streaki i właśnie wszystkie supply boxy jakie zdobędziesz ;) mam nadzieje że pomogłem ;)

Opublikowano

Nie,nie pomogłeś.wiem gdzie są skrzynki,jakie są nagrody,ale po wejściu do roomu na dole jest jakaś zakladkaz rewardami.

Opublikowano

Dostajesz max 2 nagrody. Jedną za punkty a drugą za przejście. Jeśli nie przejdziesz mapy dostajesz tylko nagrodę za punkty no chyba że udawałeś AFK to wtedy nie masz nic :) Przy wejściu do room'a wyświetlają się możliwe nagrody do obecnego trybu, nic nie dostajesz póki nie ukończysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...