Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Niedochodzące RP na 3lvlu.

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że wiele osób ma problem z nie dostawaniem RP na 3lvlu. Riot naprawia to, ponieważ Ja mogę być jednym ze sprawców tego błędu.

Ostatnio zrobiłem sobie smurfa na Wescie, nick : Toast in Heaven. Po dobiciu 3lvl'a przelogowałem i patrze na moim koncie mam 800RP - nie wiem o co chodzi. Zagrałem grę, przelogowałem wbijam do sklepu i nagle 1200RP. Moje konto się zbugowało i za każdym przelogowaniem i wbiciem do sklepu naliczało mi jakbym wbił 3lvl. Zbugowałem tak ponad 100k RP (serio tak dużo - tasker <3) Od tamtego czasu RP nie dochodzą, ja dostałem bana na to konto :) Pewnie dużo więcej osób miało takie coś, ale ja jestem jednym z nich i support mi napisał, że to właśnie dlatego RP nie dochodzi.

Dziękuje :)

Opublikowano

Mhmmm teraz cierp !!! buahahahh xD

a tak serio to i tak gdyby nie Ty, to by nie dochodziły te rp (robiło to wile więcej osób, tak jak pisałeś wyżej).

Napisz do supportu też, że nie wiedziałeś o co chodzi (może Ci oddadzą konto :DDDD).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Pisałem już, że nie wiem o Co chodzi, ale nic, jak logowało mi się i wylogowywało specjalnie przez około 1,5h to wiesz. Po prostu to jest powód, ten bug, miałem nadzieje, że mnie nie zbanują i tam pogram. No nic :)

Po prostu na razie to naprawiają.

Opublikowano

Jedna z wiadomości od Riot z dnia 6maja (mniej więcej 4maja, gdy zbugowało mi się to konto, przestały dochodzić RP)

Może to wam udowodni.

02631470057239865644.png

Opublikowano

farex - taka prawda

riot ma jakieś problemy z tymi rp

był nawet filmik na yt w którym gostek to prezentował ;)

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Ale riot naprawi ten błąd potem? Tak? Bo wczoraj zrobiłem konto na West wbijam 3 lvl i 0 rp. Co mam robić czekać aż naprawią ten błąd czy pisać do supportu?

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Ale riot naprawi ten błąd potem? Tak? Bo wczoraj zrobiłem konto na West wbijam 3 lvl i 0 rp. Co mam robić czekać aż naprawią ten błąd czy pisać do supportu?

Poczekaj parę dni, wbij parę lvl'i a potem najwyżej napisz do supporta

Opublikowano

Na prawdę wy macie taki problem?

Dzisiaj aż z ciekawości zrobiłem sobie reffa na 5lv, po wbiciu 3 lva pojawiło mi się okienko że dostałem miejsce na runę, punkt specjalizacji oraz 400 RP. Zresztą, mogę wam to nawet udowodnić, wstawiając SSa, ale to bym musiał zrobić kolejne konto [EU NE]. ;)

Sprawdźcie sami z nowymi kontami, na prawdę nie ma żadnego problemu, przynajmniej ja nie mam. :)

Opublikowano

kolega z kontem na turcji wbił 3 lvl i nie dało mu RP napisał do supporu i mu dali. A odpisali tak:

Witaj, Przywoływaczu
Zdajemy sobie sprawę z błędu, który czasami sprawia,
że niektóre konta po zdobyciu 3 poziomu nie otrzymują
400 RP.
Wybacz proszę za ten problem. Pozwoliłem sobie dodać
te RP do Twojego konta. W między czasie pracujemy nad
trwałym rozwiązaniem tego problemu.
Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania.
Branko1
Riot Games Player Support

także bez problemu piszcie do supportu i wam dodadzą RP

Opublikowano

Czyli nawet grajac na "Wescie" moge napisać do polskiego supportu?

Bodajże to są odpowiedzi na IP. Tzn masz Polskie IP to zgłasza Cię do Polskich supportów. Ale nie jestem pewien..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...