Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający bot do najnowszego patcha ;)

macij92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę , że dużo osób czeka aż podrzuci ktoś działającego cracka do demonka a więc dam to co mi działa :) a jest to tylko offsets http://www.filedropper.com/offsets108 wystarczy to w patchowaniu [ DemonemPatcherem2.2] zaznaczyć i pobrać najnowszego bota z głownej strony demonbuddy miłego bocenia ;)

p.s. skan pliku , który waży 13,5 kb ;D xxx

xxx

Admin Cienia
Opublikowano

Napisano dziś, 20:22

Nic tylko pobierać.. Skasujcie to na zaś :)

Sprawdźcie po IP czy niema tu jakiegoś multi.

Ze swojego doświadczenia wolę nie ryzykować :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Napisano dziś, 20:22

Nic tylko pobierać.. Skasujcie to na zaś :)

Sprawdźcie po IP czy niema tu jakiegoś multi.

toć człowieku widzę , że męczycie się daje tlyko offsets który nie jest niczym zabezpeiczony i waży 13,5 kb o.O kasujcie jak chcecie wasza sprawa xD do tego nie podaje żadnych innych linków tlyko sami pościągajcie od głownego producenta demona i patchera 2.2 macie starego co wystarczy ;) p.s. mam prośbe wytłumacz mi co mogłem powrzucać do pliku ważącego 13,5 kb ? xD

Opublikowano

Witam ma Ktoś sprawnego bota pod patch 1.0.8 ?? bo mi dzis wyskoczył komunikat zebym najpierw włączył d3 :)))

Opublikowano

Coś lipny te Dl, przynajmniej mi wyskakuje strona w której WRZUCAMY a nie POBIERAMY pliki ;)
Jeżeli ktoś posiada do db offsets 1.0.8 to proszę niech zrobi topic, albo chociaż w private podeśle mi link do dl, bylbym wdzięczny. :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...